Tikėtinas DIRT 3 pasirodymas

Kalbama, jog Colin McRae Rally serijos žaidimų kūrėjas, žaidimų leidėjas Codemasters jau pradėjo darbus prie žaidimo DIRT 2 tęsinio, kuris bus paprastai žinomas tiesiog DIRT 3 vardu. Sakoma, jog naujajame žaidime išvysime daug naujovių.

Pasak pranešimų, Codemasters ketina DIRT 3 kurti visiškai kita kryptimi, nei tokia buvo DIRT 2 net nepaisant to, kad sulaukė daugybės pozityvių apžvalgų ir komentarų apie šį žaidimą. Naujoji kryptis bus panaudota tam, kad ir toliau žaidimą išlaikyti inovaciniu.

Tikėtina, kad DIRT 3 taipogi pasižymės didesniu sudėtingumo, nei ankstesnioji šio žaidimo dalis. Tiesa, ralio žaidimo pasirodymo data nėra paskelbta, bet pranešama, kad žaidimas ruošiamas dar šių metų pabaigai.

4 Komentarai

  1. corehead parašė:

    geri atsiliepimai apie zaidima ko gero amerikietiskuose saituose 🙂 seip zaidimas buvo neblogas, bet valdymas kiek per paprastas, truko ziemos, truko tikro ralio, trasu skaiciaus ir automobiliu – jeigu codemasters istaisys sias klaidas, tada Dirt 3 bus visai neblogas geimas… gaila kad nieko negirdet apie grid 2…

  2. SB parašė:

    corehead>>Kad su DIRT 2 jie visiskai nusisuko nuo ralio is esmes. Na, patys teige, kad eina kitu keliu, nei ejo pirmasis DIRT. Jie taip pat pripazino, kad DIRT 2 \"per daug amerikoniskas\", tad DIRT 3 bus kitoks.

  3. Storasis parašė:

    \"ikėtina, kad DIRT 3 taipogi pasižymės didesniu sudėtingumo, nei ankstesnioji šio žaidimo dalis\"

    Kad tik nepersistengtu, nes konsoletardai didesnio sudetingumo gali ir nesuprast (kaip kad buvo su Fable 2)

  4. SlasheR parašė:

    Norėtusi kažko panašaus į CMR 04/05 bet bet…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.