Tikimasi išvysti „Intel Broadwell“ procesorių „CES 2015“ parodoje

Atrodo, kad „CES 2015“ parodoje vyksiančioje už keletos savaičių išvysime veikiantį „Intel Broadwell“ procesorių. Pagal dabartinę informaciją, šis procesorius turės 15 W TDP reitingą ir tai viskas kas žinoma apie būsimą pristatymą. Naujieji „Broadwell“ procesoriai gaminami pagal 14 nm litografiją, kuri „Intel“ sukėlė daug galvos skausmų dėl savo sudėtingumo.

Kiek vėliau bus pristatyti ir kiti „Broadwell“ procesorių šeimos nariai. Visi šie procesoriai bus lituojami prie motininių plokščių, o TDP reitingai prasidės nuo 4.5 W „Broadwell-Y“ atveju, tuo tarpu „Broadwell-U“ turės 15 W – 28 W TDP reitingus.  

„Broadwell-U“ procesoriai turės vieną iš trijų vaizdo posistemių. Galimia variantai bus: „Intel HD Graphics 5500, „Intel HD Graphics 6000“ ir „Intel HD Graphics 6100“. Grafikos spartintuvai turės įgalintą  „Intel Quick Sync“ technologiją ir palaikys rezoliucijas iki 3840/2140 60 kadrų per sekundę, kitaip dar žinomą 4K.

Apie pačius procesorius žinoma ne daug. Spekuliuojama, kad „Broadwell-U“ procesoriai net ir turintys i7 ženklinimą vis dar negalės pasigirti 4 branduoliais ir turėsime tenkintis dvejais fiziniais procesoriais su „Hyper-Threading“ technologija, kai vienas branduolys turi dvi gijas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.