Toliau sklinda gandai apie naująjį „Samsung S6“

„Galaxy S5“ nepateisino „Samsung“ lūkesčių ir dabar visų akys krypsta į jo pakaitalą – „Galaxy S6“. Jau ir iki šiol buvo gandų apie jo specifikacijas, bet dabar pasirodė solidesnis pranešimas  AnTuTu ekranvaizdžio  pavidalu (AnTuTu – išmanioji lyginamosios analizės programėlė Android telefonams ir planšetėms).

Ekranvaizdis patvirtina, kad „Galaxy S6“ turės kompanijos pagamintą „Exynos 7420“ mikroschemų rinkinį.  Jis turi aštuonis branduolius – pusę „Cortex-A57“, pusę „A53“ ir visus 64-bit. Telefonas bus varomas „Android 5.0 Lollipop“ (šią operacinę programą  jau turi „Galaxy S5“) ir turi 3GB operatyviosios atminties.

Grafikos procesorius bus „Mali-T760“ – toks pat kaip „Galaxy  Note 4“ su „Exynos 5433“. Spėjama, kad telefonas tikriausiai turės „Snapdragon“ procesoriaus versiją, nors kalbama, kad „810“ gali būti atidėtas, o tai reiškia, kad liks tik „Exynos“. Beje, „Snapdragon 810“ turi tuos pačius procesorių brandulius kaip „Samsung“ mikroschemų rinkinys, tik kitokį grafikos procesorių.

Ekranas bus 5,5″ dydžio QHD rezoliucijos (1,440 x 2,560px). Taip pat galima tikėtis 32GB vidinės atminties, bet kol kas nekalbama apie kitos kartos UFS atmintį.

Pagrindinė kamera, pasak AnTuTu, bus 20MP. Priekinė kamera turėtų būti 5MP – duoklė asmenukių beprotybei.

Yra dar daug aspektų, kurių nepasiekia lyginamosios analizės programėlė – pavyzdžiui būsimo „Galaxy S6“ išvaizda. Kaip atrodys naujasis „Samsung“ telefonas ko gero sužinosime kitais metais „Mobile World Congress“ metu.   

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.