„Tom Clancy‘s The Division“ spartos testai

„Tom Clancys The Division“ pagaliau išleistas oficialiai, tad galime pažvelgti į keleto puslapių padarytus spartos testus ir pamatyti kaip esamos vaizdo plokštės susitvarko su šiuo žaidimu.

Šiame žaidime kažkokių netikėtumų nematome, lentelių viršuje karaliauja „GeForce GTX Titan X“ ir „GeForce GTX 980 TI“, padidinus rezoliuciją joms konkurenciją sudaro „Radeon R9 Fury X“. Karščiausiame taške kovoja R9 390 ir GTX 970, jas išskirti būtų sunku, nes 1440p ir žemesnėje rezoliucijoje jos žengia koja kojon ir skirtumas tarp jų yra minimalus. Anomalija pastebėta nebent „PCGamesHardware“ testuose naudojant 1440p raišką, kur GTX 970 prarado daug spartos, kitų puslapių bandymuose to nebuvo pastebėta.

Verta paminėti, kad AMD kol kas nėra išleidusi tvarkyklių atnaujinimo šiam žaidimui, tad turintys „Radeon“ vaizdo plokštę gali tikėtis kiek didesnės spartos, kai tik sulauks šiam žaidimui pritaikytos programinės įrangos. 

 

Testų rezultatai paimti iš, „Guru3d“, „PCGamesHardware“ ir „ComputerBase“.

5 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    Nu jo 780Ti konkrečiai uždūhinta 😀

  2. ziogzzz parašė:

    Pasakysiu atvirai, buvau uz nvidia, kad maziau problemu, bet jei taip palieka likimo valiai 780Ti ateis metas ir kitas kortas pamirs, todel dabar esu neutralioje busenoje, laukdamas Pascal ir.Polaris, jei tik pasirodys kad vienodai zengia koja i koja, tai tikrai paremsiu ATI pirkdamas ju plokste!

  3. samanius1124 parašė:

    cia jau buvo aisku kai witceris isejo, keplerininkai vaju kelt pradejo, tai numete ~+5fps "is oro":D

  4. koloniukas parašė:

    Nu dar su wicher bent 5 baksus numetė ir po to pamiršo, kad yra tokie gpu kaip kepler.

  5. vacoum parašė:

    o kas turi senus titanus 😀 😀 uz kruvas babkiu 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.