Toshiba bando neatsilikti nuo kitų telefonų gamintojų

Vis daugiau telefonų pasisavina ypač galingą Qualcomm Snapdragon QSD 8250 1GHz centrinį procesorių. Kiek ankščiau pasirodė HTC HD2 ir Google Nexus One įrenginiai, o kuo toliau, tuo daugiau gamintojų jį integruoją į savo gaminius. Nėra išimtis ir Toshiba, kuri pristatė TG02 ir K01 išmaniuosius telefonus.

Tiek Toshiba TG02, tiek ir K01 yra varomi kol kas naujausios Windows Mobile 6.5 operacinės sistemos, nors mes rašėme, jog artėja Windows Phone 7 premjera. Bet kokiu atveju, abu gaminiai turi milžiniškus, net 4.1 colio lietimui jautrius ekranus, su kuriais veikiausiai galėtų konkuruoti tik HTC HD2 išmaniojo telefono displėjus. Be minėto Qualcomm Snapdragon procesoriaus, abu gaminiai turės po 256MB darbinės atminties ir 512MB ROM atminties.

Abu gaminiai yra savotiški dvyniai, kaip tai yra ir Sony Ericsson Xperia X10 Mini šeimoje. Tiek Toshiba TG02, tiek ir K01 turės tą pačią 3.15MP kamerą, WiFi ir Bluetooth 2.1 bevielį ryšį. Skirtumas tik tas, jei jums nėra prie širdies virtuali klaviatūra, K01 turi išskleidžiamą, kai TG02 tuo nepasižymi. Deja, tačiau Toshiba neatskleidė nei kainų, nei pasirodymo datų.



1 Komentaras

  1. ironvolf parašė:

    Šaunu, kuo daugiau konkurentų, tuo mažesnės kainos 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.