„Ubisoft“: 70 USD už AAA žaidimą yra nauja norma

Duodamas interviu „Axios“, „Ubisoft“ generalinis direktorius Yves Guillemot patvirtino, kad nauji „didieji AAA žaidimai“ nuo šiol kainuos 70 JAV dolerių, o tai reiškia, kad „Ubisoft“ AAA žaidimų kainos padidės 16,6 %.

Keletas didžiųjų leidėjų jau padidino savo žaidimų kainas iki 70 JAV dolerių, o šis žingsnis buvo žengtas po to, kai pasirodė „Xbox Series X/S“ ir „PlayStation 5“ konsolės. Anksčiau „Ubisoft“ buvo pareiškusi, kad nėra apsisprendusi, ar reikia didinti žaidimų kainas. Dabar jau žinome, kaip buvo nuspręsta.

Mažesnio kalibro žaidimus „Ubisoft“ pardavinės konkurencingesnėmis kainomis, to pavyzdys – „Assassin’s Creed: Mirage“. Jį galima iš anksto užsisakyti už 50 JAV dolerių „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X/S“ konsolėms, o „Skull and Bones“ yra pirmasis „Ubisoft“ žaidimas kainuosiantis 70 JAV dolerių.

„Ubisoft“ padidinus savo AAA žaidimų kainas, atrodo neišvengiama, kad netrukus tą patį padarys ir kiti leidėjai. Daugelis žaidimų jau dabar parduodami šiomis didesnėmis kainomis, ir palyginti nedaug leidėjų nori išlaikyti žemesnes žaidimų kainas.

2 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    nieko tokio….“norma“ tada vel taps, pirma isbandyti piratine versija ir tik tada nuspresti ar moketi pinigus…

    apie ta 70 usd norma…tai tegul jie marsieciams pasakoja.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.