„Ubisoft“ praneša apie ruošiamus „Assassin’s Creed“ žaidimus ir papildymą

Jau dvejus metus gyvuojantis „Assassin’s Creed Valhalla“ žaidimas bus palydėtas paskutiniu nemokamu papildymu, kurio pavadinimas yra „The Last Chapter“. „Ubisoft“ nepateikė daug detalių, bet taip gal net įdomiau.

Jei kova yra jūsų pomėgis, tuomet jums patiks kita svarbi frančizės dalis: „Assassin’s Creed Mirage“. Veiksmas vyksta du dešimtmečius prieš „Valhala“, o „Mirage“ leis jums valdyti pradedančiojo žudiko Basimo kardus IX a. Bagdade. „Ubisoft“ pristato šį žaidimą kaip sugrįžimą prie frančizės šaknų; tai nuotykis, kuriame gausu klasikinių kovų ir istorijos bei mažiau RPG elementų, aptinkamų naujausiuose „Assassin’s Creed“ žaidimuose. Žaidimas pasirodys kitais metais ir jį jau galima užsisakyti iš anksto.

„Ubisoft“ taip pat paskelbė, kad kuriami dar du daugiaplatformiai „Assassin’s Creed“ žaidimai. Projektas „Red“ yra ilgai lauktas atviro pasaulio RPG, kurio veiksmas vyksta feodalinėje Japonijoje. Jame bus nindzių ir dar daugiau nindzių. Jo kūrimui vadovauja „Ubisoft Quebec“, kuri paskutinį kartą kūrė „Assassin’s Creed Odyssey“.

Paskutinis didelis žaidimas vadinasi „Project Hexe“. Jo tema – raganos ir okultizmo aplinka, vykstanti raganų medžioklės epochoje, primenanti to meto Rytų Europą. Kūrimu rūpinasi „Ubisoft Montreal“.

„Ubisoft“ taip pat turi didelių planų mobiliųjų įrenginių srityje. Kartu su pagrindiniu akcininku „Tencent“ leidėjas kuria AAA žaidimą, kurio veiksmas vyksta senovės Kinijoje ir kuris vadinasi „Project Jade“. Žaidėjai galės modifikuoti savo veikėjus ir tyrinėti Didžiąją sieną. „Ubisoft“ teigia, kad žaidimas pasirodys artimiausiu metu.

Kūrėjas taip pat bendradarbiauja su „Netflix“, kad sukurtų neįvardytą žaidimą „Netflix“ prenumeratos paslaugai. Tikėtina, kad žaidimo pasirodymas sutaps su „Assassin’s Creed“ frančizės televizinės adaptacijos išleidimu „Netflix“ platformoje. Mes vis dar laukiame šio žaidimo treilerio.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.