„Ubisoft“ pranešė apie „Far Cry 5“, „The Crew 2“ ir naują „Assassins Creed“

„Ubisoft“ subtiliai pranešė, kad ateityje sulauksime naujų visų pamėgtų žaidimų. Tie žaidimai yra iš gerai visiem žinomų serijų ir bus išleidžiami šiais fiskaliniais metais, tad tai nebūtinai šiemet pagal kalendorių.

Kompanija užsiminė apie naujas „Far Cry 5“, „The Crew 2“ ir „Assassins Creed“ dalis, kaip minėjome, aiškesnių datų kada pasirodys šie žaidimai nėra. Laukiantiems žaidimų buvo parodyti tik jų logotipai.

Tikimasi, kad daugiau apie būsimus žaidimus bus atskleista E3 parodos metu, ji vyks birželio 13-16 dienomis.

16 Komentarai

  1. Minde parašė:

    Far cry 1 perejau 2 kartus. Paskutini karta ant sunkiausio lvl. Tikrai buvo ka veikti. Realiai cia jau ne farCray, cia kitas zaidimas.

  2. Mekis parašė:

    As pries 10 metu perejau kokius 4 kartus ir ant sunkiausio viena. Siaip far cry 3 geras buvo, gal net geresnis uz pirma, o visi kiti tai s… ir antras ir ketvirtas ir tie laukiniai.

  3. adex parašė:

    pirma farcry dar gudziais 2005 perejau, pries kazkiek laiko nutariau 3 dali pabandyti, nes ale geresni atsiliepimai tiek uz 2 tiek 4. tai pasijungiu saudyti, skersti ir t.t. priesu, o ten man liepia eiti priskinti bananu ir sernu skuru prilupti, jog gauciau pinigu uz kuriuos galeciau nusipirkti ginklu ir soviniu. cia ka rimtai iki to saudykles nusivaziuoja, kad reikia gelytes zaidime skinti?

    • Daimonass parašė:

      Tubevartok pries žaisdamas..
      Liudna man tokius komentarus skaityti, kur net nežino apie ka žaidimas, o paskui keikiasi, nes lieka nesuprates. Tfu blet ant tokiu 😀

      • adex parašė:

        na na ir apie ka zaidimas? apie sernu medziokle ir grybu rinkima? as noriu saudykles, o ne questus daryti kaip kokiame mmorpg. suprasciau kad dziungles ten koki lapa nusiskintum ant zaisdos uzdeti kad pasigydyti. na bet questinimas renkant grybus? kiek pamenu is pirmo farcry ispudzius tai ne to as tikejausi zaisdamas

        • jokbon parašė:

          jei taip nori tai gal pabandyk sukurti ta zaidima pats?
          taigi labai lengva ane??
          sernu medziokle ir panasiai buvop ideta tam kad sutaupyti story modo ilgi ir sukurti ji trumpa geresni vietoj prasto ilgesnio.

          • adex parašė:

            aha questu idejimas labai supaprastina zaidimo kurima 😀
            anksciau tiek zaidimai tiek filmai koncentruodavosi ties savo stipriaja puse – story line’u. dabar toks vaizdas jog pagerejus grafikai ir supaprastinus spec efektu kurima, visi ties tuo ir koncentruojasi, palikdami siuzeta antrame plane. ir tu man dabar nori pasakyti jog zaidimo uzkisimas gelyciu skynimu yra kur kas geriau uz trumpesni siuzeta apsieinant be viso to sudo?

          • Minde parašė:

            pagal tavo logika niekuo negali skustis, nes pats vienas nieko negaletum pagaminti pramoniniame pasaulyje? „auksine“ logika, kur cia jos taip moko?

  4. kernel_panikuoja parašė:

    Tai vat cia ir beda yra, kad beveik visi AAA title’ai yra is gerai zinomu seriju, nes niekas nenori sumerkti 200+mln i originalu nauja content’a, kuris turi padidinta rizika. Panasiai tas pats galioja ir holivudiniams filmams. Mazeja originalumo ir tiek.

    • TomasP parašė:

      Čia labiau manau tokių leidėjų kaip EA ar Ubi, Activision dalykas. Kiti leidėjai paekspermentuoja ir su leidžiamais žaidimais. Paskutinių metų pagrinde visos inovacijos yra iš nepriklausomų kūrėjų vistiek. Jie ir leidžia tuo labiau žaidimus pingvinams dažniau.

  5. Mindaugas Klumbis parašė:

    Aš FarCry mažai žaidęs kai jis pasirodė, pirmą antrą dalį tik įsijungiau. Bet realiai pradėjau nuo FC4. Tai ji tokia visai nieko, su kai kuriais dalykais kurie man nepatiko. Tada sakau pabandysiu FC3, kurią taip visi giria. Tai ji po FC4 atrodė prastoka, dialogai dar labiau užknisantys nei FC4, kur irgi jie neblizgėjo, nesugebėjau aš pereiti FC3.

  6. Alfas30 parašė:

    Laivas FarCry to žaidimo jau seniai nuplaukė ,bet kai įsijungi žaidimą žaidimas kabina. Ši žaidimą daug kartu esu žaidęs kas kiek laiko labai nuotaika pakelia ypač jei pažaidi koki žiemos tamsu šalta vakarą o žaidimas 2001 pirmųjų metu ir kai pažiūri į šiuolaikinius liūdną pasidaro iki ko nusirito o Assassins Creed kažkas nesveiko ir aplamai visoki šlamšta pradejo gaminti jei filmas tai būtinai bus pora geju ,geriketis negras vienas trasseksualas ir blogas baltasis. ta pati š… kišti pradejo ir į žaidimus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.