Ubisoft tikina, kad DRM apsauga patobulės

Kompiuterinių žaidimų kūrėjas ir leidėjas Ubisoft pareiškė, kad jo naujoji DRM apsauga neabejotinai patobulės ir pasikeis į gerąją pusę. Kompanija taip kalbėti ir kažką daryti verčia savo nepasitenkinimą išreiškę partneriai bei žaidėjai.

„Bemaž visi artėjantys Ubisoft žaidimai naudos šią sistemą (red. past. DRM). Mes aktyviai dirbame ta kryptimi, kad šią sistemą patobulintumėme.“, – sakė Ubisoft.

Galime priminti, kad naujoji Ubisoft DRM žaidimų apsauga reikalauja, jog žaidėjas būtų visą laiką prisijungę prie interneto. Tai reiškia, jog būtinas pastovus interneto ryšys, tačiau tai sukėlė problemas. Esame rašę, kad dėl problemų su serveriais kai kurie žaidėjai negalėjo sužaisti Assassin‘s Creed II, Silent Hunter 5 ar Command & Conquer 4: Tiberian Twilight žaidimų.

Pastebėtina, kad problemos iki galo vis dar nėra išspręstos, kas tampa savotišku paradoksu – piratines versijas žaidžiantys žaidėjai su panašiomis problemomis nesusiduria. Tai smeigia dar vieną vinį į žaidimų plėtojimą asmeniniams kompiuteriams, bet galbūt Ubisoft pasitaisys? Bet kokiu atveju, visi artėjantys hitai iš šios kompanijos turės minėtą sistemą – įskaitant Splinter Cell Conviction, Prince of Persia: Fogotten Sands bei Ghost Recon: Future Soldier.

8 Komentarai

  1. Storasis parašė:

    Visu pirma reikia gerus geimus kurti, tada nereikes net DRM

  2. Fostil parašė:

    Na nepasakyciau, kad prastus geimus jie kuria. Norint, kad zmones pirktu originalus reikia gero mp palaikymo. K kaip ac2, ne uz ka nepirkciau originalo, o ir nuckrackino sekmingai ta ju drm su emu serveriu.

  3. Ambient parašė:

    kad ir kokie jie protingi, uz juos visada protingesniu atsiras hackeriu pasaulyje, jau irodyta su AC2.

  4. jostis parašė:

    bėje, kaip tarkim bus jeigu po kokių 10 metų išsitrauksi seną padulkėjusį žaidimą ir su nostalgija sugalvosi dar kartą pažaist, o tie serveriai nebefunkcijonuos(nes netikiu, kad jie be galo veiks)…

  5. Deft parašė:

    ambient, jie nedurini yra jie zino kad nenulauziamo nera nieko, cia ju planas toks, sukuri va toki DRM, ir dabar emu reikejo laukt menesio, tu isivaizduok kiek zmoniu per ta menesi nusipirko geima neislauke crack, ypac kai geru komentaru susilaiki is jau turinciu, o paskui dzin jiem esme pirmos dienos.

  6. Runonce parašė:

    Aš manau kad jie su tai DRM apsauga tik patys sau sumažino pardavimus….dėl pūlingo veikimo pilnas internetas rėkaujančių buvo…ir kita vertus ne visi gi dar ir šiais laikais turi stabilų,gerai veikiantį internetą….niekad nemokėčiau pinigų,jei neįmanoma žaist single player neturint interneto ryšio….kažkokį gaidį patys sau pasidarė:D …

  7. Fostil parašė:

    jostis>>> Po 10m ir pasaulio pabaiga gali ateiti…

  8. Trajan parašė:

    paskaitai iskart juokas ima ….cia kaip pamenu buvo su Starforce apsauga is pradziu biski buvo vargelio pasileidziant zaidimus o paskui viskas kaip po senovei eina ir tiek…..cia ir tas pats nulaush tegu ir belekokia apsauga uzdeda …..kazkaip isvada persasi kam leisti pinigus apsaugom kurti jei galima juos panaudoti visai kitus……

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.