Ultrabook\’ų pardavimai nebus tokie geri, kokių tikėtasi

Nepaisant to, kad apie ultrabook‘us, ypač mažus, bet gana galingus nešiojamuosius kalbama jau pora mėnesių, pasak portalo DigiTimes, Asus ir Acer pagal pirmuosius pardavimų skaičius nusprendė, jog tokio tipo įrenginių bus nupirkta mažiau, nei tikėtasi.

Buvo manoma, kad abi kompanijos bendrai parduos apie 200-300 tūkstančių vienetų tokio tipo nešiojamųjų per šiuos metus, tačiau dabar skaičiuojama, jog dėl gana didelės jų kainos ir gana neaiškios rinkos paklausos abi jos gali teparduoti 100 tūkstančių vienetų. Tikėtina, kad Acer parduos jų daugiau, nei Asus.

Mes net galime priminti, kad Asus su savo bazine ultrabook‘o versija, kuri turi 13 colių ekraną, „neįlenda“ į Intel numatytą 1000 JAV dolerių ribą, nes toks nešiojamasis kainuoja 1100 JAV dolerių. Tik mažesnis nešiojamasis, su 11.6 colio ekranu, kainuoja lygiai 1000 JAV dolerių.

Acer, tuo tarpu, siūlo kiek mažesnes kainas. Štai jų Aspire S3, apie kurią mes esame rašę, kainuoja viso labo 855 JAV dolerius. Nepaisant to, tikimasi, jog antrosios kartos ultrabook‘ams seksis geriau – jie naudos naujuosius Intel Ivy Bridge procesorius ir kainuos šiek tiek mažiau.

1 Komentaras

  1. registracijoz parašė:

    Pasakykit man, ką imtumėt už tokias kainas apple macbook air ar asus ar net acer..
    Viskas yra paprasta, applas daug dirbo, kad suteiktu tikrai kokybiškus kompiuterius, o čia išleido velniai žino ką.. Apple leidžia aliuminius macbook air su tvirtais korpusais ir greita OS.
    Jei pirksiu kada ploną kompiuterį, tai visada bus pirmoje vietoje korpuso tvirtumas, nes kompiuterius pamėgome imti už priekio, kur plonuose kompiuteriuose ploniausia vieta, tad nenorėtumėt, kad kažkas trakšteltų viduje ar išorėje.. o trakštelėjimo gali ir neprireikti.. užtenka stipriau įsitempti motininei plokštei ir kontaikai gali sutrūkinėti..

    man įdomu kaip apple sugebėjo pigiai ir kokybiškai sukurti macbook air palyginus su sitais..
    dar pamirso jie viena dalyka, kad reikia ne tik sukurti isskirtini kompiuteri, o ne daugmaz vejuosi apple, bet reikia aplenkti, jei nori populiarumo, nes kitaip gali sakyti ate ate, nespes sureaguoti, kaip applus visi susipirks, nes jie suda mala..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.