Ultrabook’ai su „Intel Haswell“ procesoriais bus išskaidyti į tris kainų zonas

Šaltinis „DigiTimes" skelbia turintis informacijos iš nešiojamųjų kompiuterių gamintojų, kad „Intel" galvoja apie tris kainų zonas ultrabook'ams, paremtiems naująja kompanijos „Haswell" architektūra. Spėjama, kad startinė suma turėtų siekti 600 JAV dolerių.

Pirmąjį 600-800 JAV dolerių segmentą turėtų sudaryti itin ploni kompiuteriai su Core i3 procesoriumi, integruota grafine HD 4000 posisteme bei 500 GB hibridiniu informacijos kaupikliu. Naudojantis aktyviai tokiu ultrabook'u, jo baterija tarnaus apie aštuonias valandas.

Į 700 – 1000 JAV dolerių ribas papuolantys ultrabook'ai turės Core i5 CPU, HD 5100 vaizdo posistemę bei 128 GB SSD kaupiklį. Čia turėtume taip pat išvysti HD kamerą, solidesnę garso sistemą bei papildomų sensorių.

Kaip ir pigesnieji modeliai, taip ir virš 1000 JAV dolerių kainuojantys produktai pasižymės atjungiamu dizainu (supraskime bus gali nuimti LCD ekraną). Brangiausi modeliai turės Core i7 procesorių, HD 5100 vaizdo posistemę ir 250 GB talpos SSD kaupiklį.

Pažymima, kad naujos kartos „Intel" ultrabook'ų ekrano įstrižainė įsiterps į 11.6 – 15", visi jie turės „Intel Wireless Display" (WiDi) technologiją bei 4 GB DDR3 operatyvią atmintį. Taip pat užsimenama, kad šių gaminių svoris nesieks 2.5 kilogramo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.