Užsiminta apie naują 3DMark versiją (atnaujinta)

Kompanija Futuremark, kuri mums visiems puikiai žinoma kaip 3DMark ir PCMark sintetinių testų kūrėja, ruošia naujos kartos 3DMark testo versiją, kuri vadinsis 3DMark 11 vardu. Spėjama, kad tai reiškia DirectX 11 arba 2011 metus.

Bet kokiu atveju, naujos kartos sintetinis testas turi dvi užduotis – kuo efektyviau išnaudoti DirectX 11 teikiamus pranašumus ir šių dienų grafinius posistemius „paspausti“ iki maksimumo. Galime tikėtis naujų grafikos efektų bei našiausių vaizdo posistemių galimybių išbandymo. Taip pat kalbama, kad testas nenaudos nVidia PhysX technologijos, taip išlaikant pusiausvyra tarp AMD Radeon ir nVidia GeForce vaizdo posistemių.

Kaip praneša pati kompanija, šį kartą ji bendradarbiaus su MSI. Kaip žinia, kol kas naujausiame 3DMark Vantage teste mes galėjimo išvysti Sapphire logotipą na, o 3DMark 11 pamatysime MSI ekvivalentą. Taip pat visi vėliau perkantys MSI grafines plokštes pakuotėje gaus nemokamą 3DMark 11 testo versiją. Apie patį produktą išsamiau bus kalbama Computex parodoje, o jo startas žadamas trečiajam šių metų ketvirčiui.

Atnaujinta: Štai nuostabaus grožio video klipas, trumpai pristatantis 3DMark 11 galimybes:

1 Komentaras

  1. cepukas parašė:

    atrodo,tai tikrai graziai,bus idomu isbandyt,jei isigysiu dx11 plokste iki to laiko :D,krize gi. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.