Užuomina apie RX 6000 seriją rasta „Fortnite“ žaidime

AMD remiama žaidimų transliuotoja, „MissGinaDarling“, rado užslėptą žinutę „Fortnite“ žaidimo naujame žemėlapyje. Norint rasti užslėptą žinutę reikėjo atlikti keletą žingsnių, o viename iš jų reikėjo įvesti kodą „6000“. Tada pasirodė sekanti žinutė: „Something big is coming to the AMD Battle Arena!“ (liet. kažkas labai įspūdingo greitai atkeliaus į „AMD Kovos Areną!“).

Nesunku suprasti, kad tai užuominos apie RX 6000 vaizdo plokščių seriją. Galingiausia iš AMD naujų vaizdo plokščių bus su dideliu „Navi“ lustu. Apie šią vaizdo plokštę girdime jau labai seniai, bet labai daug ko apie ją nežinome, tad lieka tik laukti.

Kiek dabar žinoma, AMD naujos kartos vaizdo plokštes turėtų išleisti lapkričio mėnesį. Taip pat galime sulaukti ir anonso anksčiau. AMD ta tema kol kas nieko nėra pranešusi.

4 Komentarai

  1. Povilas parašė:

    Lets go AMD, let the battle begin!

  2. SarzzeR parašė:

    Būtų pats laikas AMD pasiūlyti kažką stipraus.

  3. aiwaris parašė:

    jo tikrai kad pats laikas pasiulyti AMD kazka naujo pvz big navi su x4 8pin jungtim minimum 😀 siaip ir Nv bent jau mane nuvyle jau ir db del el sanaudu jau kaip ir aisku kad bus edrios ir bent jau mano manymu kad teks sita karta gal net ir praleisti nes tai bus kepantis blynas kaip kad buvo Fermi na o su sekancia karta turetu viska istaisyti.

  4. blacksilentbox parašė:

    Labai tikiuosi, kad nextbigAMD bus cool ir neturės sąsajos su ką tik išleistais AMD dviračiais, kuriuos net Maximos ir Senukų dviračiai apdeda pagal technologijos metus. Stay away from AMD bikes, nesvarbu, kad tik po 300 usd

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.