Vaizdo plokščių rinka susidurs su sunkumais antroje 2018 m. pusėje

„nVidia“ ruošia sekančios kartos vaizdo plokštes ir jos turi būti išleidžiamos rugsėjo mėnesį, bet šis rinkos segmentas vis tiek gali susidurti su sunkumais.

Nepaisant išleidžiamų naujų vaizdo plokščių, lieka daug esamos kartos grafikos akseleratorių. Tai lems, kad naujų vaizdo plokščių gamyba bus koreguojama pagal tai, koks yra GTX 1080 ir GTX 1070 vaizdo plokščių likutis. Kitaip sakant, jei bus daug neparduotų GTX 1080 ir GTX 1070 vaizdo plokščių, tai naujos kartos produktų pasiūla bus labai ribota.

Dabar „nVidia“ partneriai turi pilnus sandėlius GTX 1080/1070 vaizdo plokščių, bet vis dar nenori mažinti kainų, nes tiki, kad kripto valiutų kasėjai sugrįš ir viską išpirks. Esant aukštoms šios kartos vaizdo plokščių kainoms sekančios kartos produktai kainuos dar brangiau, kad būtų paskirstomi pirkėjai ir sumažinama naujų vaizdo plokščių paklausa.

Naujos „nVidia“ vaizdo plokštės turėtų būti gaminamos naudojant 12 nm litografiją, o pirmieji „nVidia“ grafikos procesoriai, iškepti naudojant 7 nm, spekuliuojama pasirodys metų gale. Veikiausiai tai bus į darbo stotis orientuoti lustai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.