Vakar pristatytas ypač lauktas Xbox 360 atnaujinimas

Kaip ir buvo tikėtasi ankščiau, vakar, tai yra balandžio 6 dieną, korporacija Microsoft savo vartotojams pristatė naująjį Xbox 360 žaidimų kompiuteriams skirtą atnaujinimą. Pastarasis nuo šiol leidžia pilnavertiškai išnaudoti turimas flash atmintines.

Atnaujinimas buvo pasiūlytas visiems tiems Xbox 360 turėtojams, kurie vakar prisijungė prie interneto serviso Live. Vos tik įsirašę šį atnaujinimą, vartotojai galėjo įsidėti iki dviejų flash tipo atminties kaupiklių ir juos panaudoti patalpinti praktiškai visiems duomenims – žaidimų failams, žaidimų išsaugojimams ir panašiai. Tai turėtų tapti išsigelbėjimu Xbox 360 Arcade versijas turintiems žaidėjams, kurie vis dar neįsigijo specialaus kietojo disko.

Nepaisant to, kad skirtingų USB atmintinių rinkoje yra tūkstančiai, Microsoft primygtinai reikalauja įsigyti netrukus pasirodysiančias SanDisk kompanijos sukurtas ir specialiai sukonfigūruotas Xbox 360 žaidimų kompiuteriui. 8GB USB atmintinė kainuos 35 JAV dolerius, kas, pripažinkime, yra daug – bet koks tokios pat talpos įrenginys tekainuoja tarp 15-18 JAV dolerių, tad pavadinkime tai „apiplėšimu“.

Daugiau informacijos apie tai, kaip sukonfigūruoti savo USB atmintinę, ar pasižiūrėti, kokius duomenis galite joje turėti, galite užsukę į oficialių puslapį čia.

5 Komentarai

  1. Maariux parašė:

    SanDisk\’as ms sumokejo nemazus pinigus, kad ju flah\’as draugautu geriau su x\’u nei kiti flash\’ikai. Sumoketus zalius ms\’ui sdisk atsiims is 2x brangesniu flashu.

  2. crooked parašė:

    kaiptik praktiskai visa flasho kaina MS pasiima, o ne sandisk, sandisk yra didmenininkas, jie parduoda urmu flashus MS, o MS softo pagalba juos padaro, kad \"Draugautu geriau\" kaip tu sakai, o tada jau lupa is pirkeju kiek tik uzsigeidzia…

  3. Maariux parašė:

    Kaip besuktum, tai tik musu spejimai 🙂

  4. Beady parašė:

    is tu sandisku toj softa istrauks ir patalpins intike ta softa gales bet kas i bet koki flasha susimesti ir bus tas pats efektas, beje kaip ir buvo mineta realiai tas softas net nereikalingas.

  5. -NRJ- parašė:

    na fleshas fleshui nelygus.. jau vien kai kalbama apie irasymo/skaitymo sparta.. idomu butu koki benchmarka pamatyt to sandisko x-inio. ir matyt ar gauni uz tai ka moki, ar tai tik kazkok super duper softas

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.