„Valve“ atskleidė „Half-Life: Alyx“ žaidimą (treileris)

Kaip ir buvo žadėta, ketvirtadienį „Valve“ oficialiai atskleidė „Half-Life: Alyx“ žaidimą. Žaidimas bus skirtas tik VR įrenginiams, bus palaikoma didžioji dalis dabar prekyboje esančių VR akinių: „Windows Mixed Reality“, „HTC Vive“, „Oculus Rift“ ir pačios „Valve“ VR įrenginiai.

Stebina tai, kad „Half-Life: Alyx“ bus nemokamas tiems, kas turi „Valve Index“ VR akinius ar „Index SteamVR“ valdiklius. Pranešama, kad kiekvienas VR įrenginys palaikys skirtingas funkcijas ir tai kažkaip įtakos pačią žaidimo eigą. Apie tai bus kalbama ateityje, kai žaidimo išleidimo data bus arčiau. Beje, „Half-Life: Alyx“ išleidimas yra suplanuotas 2020 metų kovą.

„Half-Life: Alyx“ žaidimo veiksmas vyks pasibaigus „Half-Life 1“, po „Black Mesa“ incidento, tad tai nėra įvykių seka po „Half-Life 2“ žaidimo, kaip buvo tikėtasi.

8 Komentarai

  1. marumbas parašė:

    Atrodo patraukliai

  2. aiwaris parašė:

    tikrai butu puikus game kaip speju jai nebutu VR meslas kuris yra visiska nesamone beja esu bandes tai del to taip ir sakau.

    • adex parašė:

      na cia kaip kam, man asmeniskai tai turi tiek pliusu tiek minusu tas VR, na bet, kad ateityje si technologija tobules ir uzims atitinkama vieta geiminge tai faktas.
      na ir ka dar galeciau paprognozuoti ateiciai jog manau tikrai atsiras toks dalykas kaip dideli game roomai, dideles erdves su daug sensoriu kur bus galima issinuomavus co-op zaisti. ar gal netgi erdves kaip tikri mapai tiesiog visokie priesai butu virtualus, nes dazasvydi, sratasvydi ar su lazeriais jau seniai zmones kazka panasaus vieni pries kitus kapoja, tiesiog atsirastu galimybe ir ,,drakonus“ pasaudyti

      • SiurbliuMeistrs parašė:

        Welcome to the future! Vilniuj jau senai yra, nueinam kartais su draugais Pavlov shooter sumesti. Max berods tose patalpose gal 8 playeriai, bet jau ir 4-iese yra visai smagu.

        • adex parašė:

          Ne peregruzinius kambariukus turiu omenyje kur laidais apsikarste ,,smaukosi“, o apie normalaus dydzio patalpas, be jokiu laidu, kur judejimo laisve nevarzoma, ar gal ir tokiu vilniuje yra?

          • SiurbliuMeistrs parašė:

            Vietų su Vive PRO jau yra (wireless), bet judėjimo laisvė tai jau subjektyvus dalykas – supranti juk, kad praktiškai vietoje stovi tuose VR geimuose ir pakanka ten 3x3m? Ten kur aš einu ir įprastiniai Oculus yra kabeliuoti, bet su specialiais laikikliais nuo lubų, tai nejauti tų laidų ir nesimaišo.

            • adex parašė:

              Panasu kad neikerti minties, isivaizduok realia kokio nors zaidimo mapo erdve po kuria gali lakstyti kur visi judesiai butu 1:1 zaidime kaip tikroveje, jeigu galetum greitai begti tikroveje, butum greitesnis ir zaidime. E-sportas galetu tapti tikru sportu. O ne butu kazkoks smaukymasis vietoje kaip dabartinis VR, kur vis dar mygtukais vaiksciojama

  3. Ambient parašė:

    Yra tokiu zmoniu kur apskritai per VR negali zaisti, nes vestibuliarinis aparatas nesupranta tokiu dalyku ir darosi blogai..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.