„Valve“ patvirtino, kad „Steam Deck“ bus išleidžiamas vasario 25 d.

„Valve“ pranešė, kad vasario 25 dieną pradės siuntinėti kvietimus užsisakyti „Steam Deck“ rankose laikomą žaidimų konsolę tiems kas yra pareiškę norą ją įsigyti. Gavus kvietimą reikia juo pasinaudoti per tris dienas, nes vėliau to padaryti nebebus įmanoma. Jei kas nors sudegins savo kvietimą, tai jis pereis sekančiam žaidėjui eilėje. Teoriškai „Steam Deck“ kompiuteriuką žaidėjai galėtų gauti vasario 28 dieną, jei tik gavę kvietimą vasario 25 dieną jį užsisakys iš karto.

„Valve“ dar patvirtino, kad jau dabar apžvalgininkams siunčia testavimo pavyzdžius, o apžvalgų sulauksime vasario 25 dieną. Tad net gavus kvietimą vasario 25 dieną bus net trys dienos nuspręsti ar norite šio žaisliuko. „Steam Deck“ kaina prasideda nuo 399 USD už bazinę versiją, o brangiausia versija kainuos 649 USD.

3 Komentarai

  1. StrelokRTX parašė:

    Jau speju kruva bus perpardavinetoju per ebay uz 2x MSRP.

    • SoTOP parašė:

      Kad bus pardavinėjančių už tokią kainą tai faktas, bet ar bus už tiek perkančių. Aišku, dar priklauso nuo to kaip greitai Valve pradės juos masiškai gaminti, nes dabar toks jausmas kad šiandien užsisakęs šiemet negausi.

  2. StrelokRTX parašė:

    Nu aš ant bajerio užsisakiau sekančią dieną po oficialial pre-order termino pradžios. Tai rašo Q2 2022. Pažiūrėsime kaip bus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.