Vartotojai visiškai patenkinti Windows 7 OS

Atrodo, kad programinės įrangos gigantas Microsoft turi kuo pasidžiaugti. Daugelio leidinių JAV ir Didžiojoje Britanijoje atliktos apklausos parodė, kad vartotojai, kurie perėjo prie Windows 7 operacinės sistemos, ja liko labai patenkinti.

Prie naujosios Windows 7 operacinės sistemos perėję Vista ar XP naudotojai liko patenkinti ja ir teigė, jog nenusidūrė su jokiomis suderinamumo ar spartos problemomis. Dažnas vartotojas teigė, kad Windows 7 reikalauja daugiau aparatinės įrangos pajėgumų, nei Windows XP, tačiau tai puikiai suprantama, nes pastaroji – senesnė operacinė sistema.

Net 70 procentų apklaustųjų teigė, kad yra visiškai patenkinti operacine sistema, 24 procentai sakė, jog yra patenkinti tik iš dalies ir tik 6 procentai sakėsi likę nusivylę ja.

19 Komentarai

  1. simple parašė:

    Bent iki SP1 pasirodymo, prisidėsiu prie tų 6%.

  2. suck4it parašė:

    Ir man istikro idomu sedziu su beta versija ir nesusiduriau su jokiomis problemomis jau nekalbu apie final versija.. Tik akrtais nervina, jog irasai kokia programa ar zaidima ir ismeta, kad blogai isirase nors viskas normaliai, bet cia manau nedidele problema ir tikriausiai ant final jos ner.. 🙂

  3. newdiamond parašė:

    aisku dauguma…gi kaip avys bandoje…visi klyke kad vista sh….tai ir nepirko 😀 o dabar perka apvilkta vista grazesniai paveiksleliais…ir sneka kaip visi oi kokie geri win7 😀 kas ten naujo ant tu win7 ? mano E8400 CPU. nieko net greiciau nesikrauna…kai reikia isungti tai duzgia ir duzgia kol ishsijungia..matau gal viena gera momenta…win 7 atejimui visi buvo pasiruose..nebuvo bajeriu kad nera draivu…mazdaug OS vista buvo…o driver on construction.

  4. simple parašė:

    DJCepe, suck4it -> Dėl įkyrių klaidų, kurių tikrai netrūksta RTM versijoje. Viena tokių būtu taskbar\’as. Pas mane jis visad atrodė maždaug taip: http://cache.gawker.com/assets/images/lifehacker/2009/03/DoubleHeightTaskbar1.png Gana nesunkiai tai pasidarau ir \"septintuke\", bet po kiekvieno sistemos perkrovimo jis dingsta. Ir taip ne vien man – mačiau ir kitus besiskundžiančius. O naujojo \"Super Bar\’o\" naudoti tikrai neketinu, nes jis švelniai tariant – nepatogus (nebent naudoji lietimui jautrų monitorių).
    Sekanti problema, kuri mane labai nervina yra susijusi su indeksavimu ir paieška. Išjungus šiuos \"privalumus\" (ir jų tarnybas), kyla problemos su kai kurių failų ištrynimu iki sekančio sistemos perkrovimo. Ši problema irgi linksniuojama užsienio forumuose.
    Ir jeigu jau nežiūrint į klaidas: ar nors vienas žiūrėjote į \"Task Scheduler\"? 🙂

  5. pingve parašė:

    as susiduriau – instaliuota is originalaus cd image, neveikia PTP – nereaguoja i prijunkta fotika, per virtual pc xp mode veikia, reiskia win 7 beda

  6. hd797pg2810s parašė:

    pingve ne win 7 bėda, o fotiko gamintojo, nes jis paruošęs tvarkykles tik XP/Vista, taip kad nereikia kaltinti OS. Fotikas kurių metų leidimo? Kokios OS tuo metu buvo? Kaltinti naują OS nesuderinamumu su senesne išorinę geležimi yra absurdiška.
    turiu seną WebCam, kuri veikė su XP, tai ką man dabar kaltinti Windows 7, kad webcam neveikia? Prieš reikšdami nepasitenkinimus pamąstykit plačiau.

  7. hd797pg2810s parašė:

    simple, pamąstei, kodėl kitiem nekyla tokių problemų? Kodėl kitiem ši OS dirba puikiai ir neturi bėdų?

  8. suck4it parašė:

    Man labai idomu kuo tas \"super bar\’as\" tau nepatinka? Mano galva jis, kaip tik geras kolkas geresnio net neisivaizduoju labiausiai patiko tie \"Frequent\".. 🙂 Ir aplamai del keliu dalykeliu likt nepatenkintam visa OS, tai kazinau.. ;D Man aplamai taip sviecias, kad tiesiog pakalbet norejai ir i google ivedei \"windows 7 problems\". Beveik nieko neradai del to prisikabineji prie tokiu smulkmenu.. 😀
    Beto gal tiesiog paleidus update tai pasitvarkytu.. Velnias zino istikro zinau tik tiek, kad del smulkmenu peikt visa OS yra mazu maziausia kvaila.

  9. simple parašė:

    hd797pg2810s, Dar kartą rašau, šios problemos ne tik pas mane.

    \"suck4it: Man aplamai taip sviecias, kad tiesiog pakalbet norejai ir i google ivedei \"windows 7 problems\"
    Apgailėtina. Čia pagal save ar kaip?

  10. suck4it parašė:

    Kur tu matai cia apgailetina ir prie ko cia pagal save? 😀 lempas saudai ;D Esme yra ta, kad paskaityk mano praeito posto paskutini sakini.. 😉

  11. PauliusBa parašė:

    Vista RC jau buvo gera OS, su XP net nelygintina. O nuo tada tik gerėjo. Kolkas naudoju 7 RC.
    Kas liečia SuperBar, reik pasirinkt \"combine when full\" opciją ir funkcionalumu lenks dvigubo aukščio klasikinį TaskBar. Nors dvigubą aukščio ir SuperBar galima padaryt.

  12. simple parašė:

    Pauliau, ačiū už bandymą padėti, bet nelabai įsigilinai į problemą (arba aš ją nepilnai/neteisingai apibūdinau). Štai ką svetimšaliai rašo apie tai – http://www.technize.com/2009/04/14/solution-quick-launch-disappears-after-restart-in-windows/

  13. PauliusBa parašė:

    Kad Win7 neturi jokio Quick Launch. O jeigu tu čia apie seną TaskBar, tai čia jau nebe Win, o tavo problemos.
    Pinini programas ir gauni už quick launch geresnį rezultatą – kai paleidi programą, ikona virsta juostele, atsakinga už tos programos langą. Idėja labai gera ir čia jau tavo problemos, jei tai tau netinka.

  14. simple parašė:

    \"Kad Win7 neturi jokio Quick Launch\"
    Bent jau būtum įlindęs į google prieš rašydamas… http://www.sevenforums.com/tutorials/888-quick-launch-enable-disable.html
    \"Pinini programas ir gauni už quick launch geresnį rezultatą\"
    Taip, sutalpink ten 56 ikonas. Darbalaukyje gali būti nedaugiau 4, o \"Start Menu\" – nepatogus. Kas lieka?

  15. suck4it parašė:

    Mhm, seip quick launch yra tokiom programom ir pan. kurias naudoji kasdien ir daznai. Tarkim narsykle, muzikos grotuvas, ftp, ten dc ir pns, ir dar kelios programeles.. Pasmane asmeniskai yra 7-ios ikonos is ju 4 nereikalingos man idomu labai ka tu ten zadi kist.. ;D

  16. PauliusBa parašė:

    Tai ir sakau, kad neoficialų dalyką naudoji. Jei jau enablini tą TaskBar, tai enablink iki galo ir susitvarkyk, kad užsaugotų settingus. Kodėl visiem turi numatytai užsaugot tuos taskbaro settingus logout metu, kai tai neliečia oficialios OS funkcijos?
    O jei tau reik 56 ikonų Taskbare, neteisingai OS naudoji. Panašiai, kaip skųstis automobiliu, nes į jo bardačioką valtis netelpa.

  17. simple parašė:

    \"Tai ir sakau, kad neoficialų dalyką naudoji.\"
    Kas čia tau neoficialaus? http://support.microsoft.com/kb/975784
    \"Jei jau enablini tą TaskBar, tai enablink iki galo ir susitvarkyk,\"
    KB975784 to nenurodo + kurį laiką viskas veikia ir dinginėti pradeda vėliau. Tai yra OS klaida.
    \"O jei tau reik 56 ikonų Taskbare, neteisingai OS naudoji.\"
    O jeigu pasakyčiau, kad tamsta neteisingai myža? Nemanai, kad tai kiekvieno asmeninis reikalas?
    \"Panašiai, kaip skųstis automobiliu, nes į jo bardačioką valtis netelpa.\"
    VISIŠKAI nevykęs palyginimas. Windows 2000, XP, Vista turėjo Quick Launch\’ą, o vat valčių bardačioke dar nemačiau.

  18. Runonce parašė:

    Simple na ir ka gi ten tureciau matyti tame \"Task Scheduler\"? 😀 Ar kartais nemaisai su Event Viewer?Ka as tau galiu pasakyt,ten pas mane zero Error – zero Warning.Jei pilnai surasytum deramus draivus,ir naudotum legalia OS(arba bent jau susirastum normalu aktyvatoriu,pastarajy as ir pats naudoju) ir pas tave taip sklandziai veiktu win7…Jie tiesiog idealiai veike…kaltos tik arba kreivos rankos,arba sudinas hardwaras:D
    O del to Quick Launch tai tu cia kaip reik prirasei jumoro:D….as tau galeciau pasiulyt tokiu atveju RocketDock programa;)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.