Vėl puikus „Intel“ finansinis ketvirtis

„Intel“ praneša apie rekordinį antrą 2018 metų ketvirtį. Kompanijai vėl pavyko uždirbti daugiau pinigų nei prieš metus tuo pačiu laikotarpiu ir panašu, kad AMD konkurencija apčiuopiamos žalos nepadarė.

Per antrąjį 2018 metų ketvirtį „Intel“ gavo 17 mlrd. JAV dolerių pajamų arba 15 % daugiau nei prieš metus tuo pačiu laikotarpiu. Pelno grafa dar įspūdingesnė. „Intel“ per tris mėnesius gavo 5 mlrd. JAV dolerių pelno, tai yra net 78 % daugiau nei prieš metus tuo pačiu laikotarpiu.

Žiūrint į įvairius „Intel“ sektorius matome, kad asmeninių kompiuterių segmentas augo mažiausiai iš visų kitų tik 6 %. Tad galime sakyti, kad AMD sudaro kažkokią konkurenciją. Tiesa, šis sektorius yra didžiausias ir jam augti yra sunkiausia.

22 Komentarai

  1. kernel_panikuoja parašė:

    Sunku padaryti zala Intel’iui, kai turi subpar produktus 😀

  2. adex parašė:

    pavyko uzdirbti daugiau nei pries metus todel kad pries metus buvo ta pati situacija kaip ir daugeli metu atgal 2/4, 4/4, 4/8. pasikeitus reikalui i 4/4, 6/6, 6/12 atsirado poreikis ir naujintis. zalos nera del to, kad jos negalima tinkamai pamatuoti 😉

  3. Stipena parašė:

    Čia istorija apie tai kokie dėkingi vartotojai inteliui užtai, kad AMD privertė intelį siūlyti CPU su daugiau branduolių.

  4. gedz parašė:

    Amd pajamos 2018 Q2 yra 53 % didesnes nei 2017 Q2. Intelio pajamos augo tik 15% tuo tarpu. Intelio pajamos jau tik 10 kartu didesnes nei Amd 🙂 O tas dramatiskas intelio pelno didejimas (~80%) labiau susijes su „Tax Rate“ pokyciais nei su kazkokiu ypatingu dominavimo pries AMD didejimu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.