Vėl rekordinis „Intel“ finansinis ketvirtis

Nors „Intel“ konkurenciją sudaro AMD, bet šiai kompanijai tai kaip aplink skraidantis uodas. Kaip žinome, „Intel“ procesoriai perkami taip gerai, kad kompanija tiesiog nespėja jų gaminti ir tai atsispindi 2018 metų trečio ketvirčio finansinėje ataskaitoje.

„Intel“ per trečią 2018 metų ketvirtį gavo 19.2 mlrd. USD pajamų, tai yra 19 % daugiau kai lyginame su pajamomis prieš metus tuo pačiu laikotarpiu. Pelno grafa irgi atrodo labai stipriai. „Intel“ pelnas per tris mėnesius siekė 6.4 mlrd. USD. Palyginus su tuo pačiu ketvirčiu tik prieš metus pelnas išaugo 42 %. „Intel“ ataskaitoje ypač gerai atrodo bruto pelno grafa, kur matome 64.5 %.

Kita lentelė rodo, kad didžiausia dalis „Intel“ pajamų atkeliauja iš asmeninių kompiuterių segmento, ši sritis augo 16 % ir sudaro daugiau nei pusę visų pajamų.

7 Komentarai

  1. FuZe parašė:

    Intel to nespėja, to nepadaro, ant to atsilieka, AMD per visus galus pis* ta Intel. Finansiniai ketvirčiai ateina ir va 😀

  2. Daimonass parašė:

    Gaila kad jie nenusipelnė tiek uždirbti..

  3. gedz parašė:

    Skaiciai ispudingi, bet intel akciju kaina važiavo zemyn nuo siu metu birzelio. Market share nera tokiu ispudingu skirtumu (80% ir 20% amd ~vidutiniskai), bet intelis patys turi gamyklas, tas ir duoda grąžą.

  4. Maariux parašė:

    kas gali paaiškinti kodėl mokesčiai 2x mažesni (10 vs 23%)

  5. DasMachine parašė:

    Vienintelis Intelis siandien atsigavo. AMD tai gerai suoliuoja – 10, 30, 17 🙂

  6. Ambient parašė:

    apple ir intel pirkejai praktiskai nieko nebesiskiria 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.