„Vernee“ telefonų išpardavimas, vienas iš jų su milžiniška baterija, prekės sportuojantiems

„Vernee“  gal daug kam ir negirdėta, bet Kinijoje šios firmos telefonai yra tikrai žinomi, o kai kurie jų modeliai tikrai verti dėmesio. Šiuo metu „Gearbest“ kaip tik ir siūlo „Vernee“ telefonus įsigyti iki 50 JAV dolerių pigiau. Užmeskime akį kokių pasiūlymų sulaukėme.

„Vernee Thor Plus“, taip, tai šitas telefonas turi itin talpią bateriją. Ji yra net 6200 mAh, tai maždaug dvigubai daugiau nei turi įprasti telefonai, todėl net ekstremaliausiais naudojimo atvejais ištempsite visą dieną, o jei telefonas tik paskambinimui tai jo nereikės krauti ir savaitę. Kadangi „Vernee Thor Plus“ kainuoja tik 110 €, kitos jo specifikacijos galvos nesusuks. Gauname 8 branduolių 1.3 GHz dažniu veikiantį procesorių, šalia jo 3 GB RAM. Duomenų kaupimui skirti 32 GB. Ekranas 5.5 colių su IPS matrica, bet tik su 720p raiška.

Jei reikia dar pigesnio varianto, bet vis dar su galinga baterija tai vertėtų pažvelgt į „Vernee Thor E“. Telefonas kainuoja 92 €. Už šią sumą gamintojas siūlo 5020 mAh bateriją, pakankamai galingą 8 branduolių procesorių ir 3 GB RAM. Vietos jūsų failam skirta 16 GB. Ekranas yra 5 colių su 720p raiška. Teigiama, kad „Vernee Thor E“ gali ištverti 36 valandas nepertaukiamų pokalbių ar 18 valandų video peržiūrų. Telefonu naudojantis vidutiniu intensyvumu vienu pakrovimu turėtumėte „ištempti“ tris paras.

Užteks apie telefonus, nes dar „Gearbest“ siūlo įvairius prietaisus sportuojantiems už ypač geras kainas, tai ir išmanieji laikrodžiai (apyrankės), veiksmo kameros, ausinės ir kita technika. Tarp pasiūlymų rasime „Xiaomi“, „Lenovo“ ir „Meizu“ gaminių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.