„Vertu“ ir „Bentley“ oficialiai pristatė bendrą produktą

„Vertu“ ir „Bentley“ pristatė išmanųjį telefoną, kuris žymi penkerių metų bendradarbiavimo pradžią. Prabangusis „Bentey‘io“ „Vertu“ telefonas bus riboto 2 tūkstančių vienetų leidimo. Jis pasirodys kompanijos salonuose šį mėnesį ir kainuos nuo 12500 €.

„Bentey‘io“ „Vertu“ yra netgi dar išskirtinesnė „Vertu Signature Touch“  telefono versija. Įrenginys yra klasikinio „Bentley“ „Newmarket Tan“ atspalvio  ir papuoštas deimanto ženklu dygsniuota veršiuko oda. Žinoma, ant jo taip pat yra „Bentley“ logotipas – jį galima pamatyti po ekranu.

Be įprastų „Vertu“, kaip prabangių mobiliųjų telefonų gamintojo, paslaugų, nenuostabu, kad naujai pristatytas telefonas turės prašmatnų „Bentley“ turinį. Jis apima išskirtinius produktus ir vairavimo maršrutus.

Po prabangiu išskirtinės išvaizdos korpusu įrenginyje slypi aukštos klasės išmaniojo telefono techninė įranga. „Bentley‘io“ „Vertu“turi „Qualcomm Snapdragon 801 SoC“ procesorių, 4,7 colio 1080p ekraną, padengtą safyrų kristalais, 64GB vidinę atmintį ir 13MP kamerą su dviguba LED blykstę.

Taip pat jis turi stereo garsiakalbius, pilną ryšio komplektaciją, įskaitant LTe, ir Qi bevielio įkrovimo funkciją. Išmanusis telefonas bus varomas „Android 4.4 KitKat“ versija.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.