Vidutinės klasės NAXN maitinimo blokai iš Enermax

Gerai žinomas ventiliatorių ir maitinimo blokų gamintojas Enermax išleidžia vidutinės klasės pirkėjams skirtą NAXN maitinimo blokų seriją, kurią sudarys atjungiamus laidus turintys arba šios funkcijos nepalaikantys modeliai.

Enermax ketina išleisti 80+ sertifikatą turinčius 350W, 450W, 500W bei 600W galinčius tiektį maitinimo blokus, kurie neturės laidų atjungimo funkcijos. Tuo tarpu NAXN 750W ir 850W modeliai turės 82+ bronzinį efektyvumo sertifikatą ir bus moduliarūs. Galingesni NAXN modeliai turės dvi +12V rėles, kuomet silpnesni naudos tik vieną. Be išimties visa NAXN serija palaiko PFC bei turi įdiegtas apsaugas nuo per didelių ar per mažų šuolių elektros grandinėje. Maitinimo blokuose įmontuotas 120mm ventiliatorius su HeatGuard funkcija, kuri net ir po sistemos išjungimo verčią suktis ventiliatorių dar apie minutę, tokiu būdu užtikrinant maitinimo bloke esančių komponentų ilgaamžiškumą.

80+ sertifikatą turinčių NAXN PSU kainos prasideda nuo 44$ ir kyla iki 74$. NAXN 82+ 750W modelis kainuos 134$, na o galingiausio 850W modelio kaina kol kas lieka nežinoma.

4 Komentarai

  1. simsim parašė:

    kada buna elektros grandineje suoliai per mazi?

  2. eTeRis parašė:

    HeatGuard funkcija laiko 120mm ventiliatorių besisukantį dar minutei po kompiuterio išjungimo, o ne Powerguard.

  3. zirnis parašė:

    geri maitblokiai mazai kaista, nelabai ir reikalingas ausinimas isjungus, issidave enermax, kad efektyvumas siu maiteku prastas 😀 dar kas idomu, kad net ne enermax gaminti jie o sirtec su CWT, efektyvumo sertifikatu ir neturi, primena pigiausius Fortron ar Chieftec, kurie neturi sertifikatu tik gamintojas savo puslapi paraso, kad atitinka 80+ ar 80bronze specifikacijas, bet ju ir kainos mazesnes ir ne jokio vidutinio lygio ten maitekai.
    http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page567.htm

  4. BC00 parašė:

    eTeRis -> suklydau, pataisyta.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.