Viena iš penkių skyrybų priežaščių – Facebook

Kuo toliau, tuo dažniau girdime, kad virtualaus bendravimo portalai, kaip Facebook, daro įtaką vis svarbesnėse situacijose žmonių gyvenime. Šį kartą Fudzilla praneša apie sunkiai tikėtiną dalyką – penktadalyje skyrybų figuruoja minėtas portalas. Taip, supratote teisingai, būtent kaip priežastį, dėl ko siekia skyrybų, 20 % žmonių mini įvykius Facebook virtualioje erdvėje.

Flirtas, ar pernelyg seksualinio pobūdžio pokalbiai su netinkamais, vieno iš sutuoktinių nuomone, žmonėmis ir lėmė prašymus nutraukti santuoką. Ir tai liečia ne tik populiariausią pasaulyje tokio tipo portalą, o ir kitas virtualias erdves. Kaip pavyzdį galime pateikti 28-erių moterį, kuri paliko savo mylimąjį, sužinojusi, kad šio virtualus veikėjas miegojo su prostitute Second Life žaidime.

Labiausiai stebina tai, kad viena į ketvirtą dešimtmetį įžengusi moteris apie vyro siekiamas skyrybas sužinojo tik apsilankiusi Facebook portale. Visa tai parodo, kaip lengvabūdiškai dalies žmonių yra vertinama tokia sąjunga, kaip santuoka.

3 Komentarai

  1. Saydo parašė:

    Palyginus su praeitu dešimtmečiu pasikeitė žmonės, jų vertybės. Santuoka tapo labiau šou parodija prieš gimine ir tėvus, o ne tikrų įsipareigojimų prisiėmimas. Labai reta pora gali visa gyvenimą išbūti kartu tokie kokie jie yra. Skiriasi charakteriai, vertybės (dauguma jų kvailos), atsirado toks dalykas kaip arogansija. Abu žmonės per kelerius draugystės metus turi išmokti kalbėtis ir keistis priklausomai nuo partnerio poreikių, t.y. abu privalo prisitaikyti vienas prie kito. Kitu atveju (nebent tai flėgmatiško charakterio pora) – laukia skyrybos. Kol žmonės vienas kitą vertins kaip plazminį televizorių, kuris bėgant metams sensta ir jį galima pakeisti nauju, tol santuoka bus tik pirkimo pardavimo sutarties pasirašymas.

  2. pekinas parašė:

    Saydo, teisingai pasakei, bet dar dedurciau, kad tai liecia ne vien santuokas ir skiryvas, tai liecia visa visuomene nuo a iki z. Zmones tiesiog flegmatiskeja, atrodo, kad nesugeba atskirti realu nuo virtualaus pasaulio. Suprantu virtualus pasaulis patrauklus nes nereikalauja didesniu pastangu, isijungi pc ir sedi jame… Ziauru, kai pries testa paskaitoi kolegos mano puola i facebook ir ir ziuri kiek jiems sendien laimes parodys :D… o dar ziauriau kai taip daro destytojai… lol 😀

  3. wylx parašė:

    tuoj sulauksime oficialiu santuoku su internetu base100xt technologija,tada teliks ieskoti antivirusines 😀

    pf.jibanutas daiktas tas luckey today yra ant facebook,lames ciavai ieiko ;D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.