Vienas iš naujų „Pixel“ telefonų turės išpjovą

Jau seniai svarstoma, ar sekantys „Google Pixel“ telefonai turės išpjovą ekrane kaip kad „iPhone X“. Tikint šiandienos nutekinta informacija, galime pasakyti, kad vienas „Pixel“ telefonas turėtų būti su išpjova.

Nutekėjusios „Pixel 3“ ir „Pixel 3 XL“ ekranų apsaugos atskleidžia, kad didysis modelis (Pixel 3 XL) bus su išpjova. Dar matome, kad abu telefonai turės priekyje įmontuotus stereo garsiakalbius. Abu telefonai bus su mažesniais rėmeliais nei pirmtakai, ko kai kurie to labai norėjo.

Naujieji „Pixel 3“ ir „Pixel 3 XL“ telefonai turėtų būti išleidžiami šių metų rudenį. Jie bus varomi „Android P“ operacinės sistemos ir savyje turės „Snapdragon 845“ sisteminį lustą.

34 Komentarai

  1. YOman parašė:

    nu bleeeee, nesikeikiant.. Ką jie ten rūko kad tokie stabdžiai??? Vien tai kad ekranas ne frameless, jau viską nubraukia velniop.

  2. kernel_panikuoja parašė:

    Bent jau mazesnis normalus 😀 Nors ir tai pusiau. Tie uzapvalinti ekrano kampai man eiline nesamoninga mada. Idekime ekrana ir uzklijuokime kazkoki suda ant jo, kuris uzdengia kampa – labai techniskai elegantiska, labai…

    • Strelok parašė:

      Its time to STOP. Tegu geriau pagalvoja kaip padarytu frameless screen o ne visokias ispjovas

    • neblogai parašė:

      Jei viršuje ekranas apvalinamas užpildant telefono rėmelį- tai taip pat suapvalino ir apačioje. O šiaip- nelabai suprantu kodėl taip keikiamas tas antakis ar apvalinti ekrano kampai. Man nei viena, nei kita netrukdo- ir netgi gana gražiai atrodo.

      • newdiamond parašė:

        trukdo tai, kad vieni sh..padare, tai dabar patapo gi must have 😀
        Nu aisku ka galima prigalvoti plytos formate.
        Suskaiciavus kiek per metus isleidzia modeliu visi didieji gamintojai, atsidarytu stalcius. O tarpusavyje skiriasi menkniekiais.

      • kernel_panikuoja parašė:

        Cia skonio reikalas. As nebandau irodyti, kad tai objektyviai blogai, tik sakau, kad man asmeniskai ir subjektyviai sie dalykai nesamone.

        Kai kalba eina apie virtualiai bezeless dizaina, tai as suprantu, kad ekranas turi buti toks, nes turi atitikti korpuso forma. As rasiau apie ta varianta, kai yra bezel’iai, bet ekranas vistiek uzapvalintas, nes tipo dizainas toks (Pixel3) – man tai nepatinka. Notch’as man is principo nesamone, kazkoks workaround’inis solution’as.

        Nieko pries tuos, kuriem tai patinka – zmones skirtingi 😉

        • xFiniti64 parašė:

          Kokie skirtingi zmones, skirtumas tik IQ procentai, jai pas kaska siekia tik vidutine kambario temperatura tai ir pimpalas kaktoje gerai kaip tuose apgailetinuose telefonuose su tuo notch, visus tuos dizainerius kurie ta sugalvoje tai puikiai pas save i ferma idarbinciau mesla su vezimu veziot.

          • YOman parašė:

            nu kam taip žiauriai. Nu sudizainino applas tą notch, tegul sau būna. Bet va tie visi kas aklai jį kopijuoja ir toliau visur lipdo tai tikrai…

          • IFeelYou parašė:

            Rašyt lietuviškai išmok, darbintojau tu 🙂 Tokiems „intelektualams“ kaip tu turbūt niekaip nedaeina kad dizaineriai daro tą – ką žmonės perka. Jeigu šiuo metu trend’as yra notch – tai ir bus kiekvienam telefone notch. Jeigu RGB – tai ir bus visur RGB. Kol tai bus populiaru. Tai vadinama mada. Praeis mada – nebeliks jokių notch nei kvapo.

            • xFiniti64 parašė:

              Kam man ismokiti ? Gal as is Vilniaus ! 😀 Nepyk seni, viskas normaliai applas jega, gali jau eit toliau ntaji+k karta skaityti jobso knyga, as suprantu, kad yra kaip katalikai tai taip obolistai, bet sitaip isizeisti tai nereikia. Prie ko cia tas RGB, kaip papuga kiekvienam poste ir varai isikandes RGB RGB. Ir kas perka? Tu ? Kad visi kaiptik iphone 8 perka ne X, x tokie apgailetini pardavimai, kad ir kaina musa ir dar pigins, ir NIEKAS , kartoju NIEKAS neperka, spek kodel ! Del notch ! O va iphone 8 neturi, ir pardavimai geri.

            • newdiamond parašė:

              tai ka rimtai, kai atsirado notch, visi pirko tik Apple su notch ? 😀

              • IFeelYou parašė:

                Apple padarė nesąmonę su Notch, tačiau taip jau gavosi dėl daugybės naujų sensorių veido atpažinimui. Tačiau šiaip pats iPhone X yra neblogas, nes pagaliau yra normalus OLED ekranas, 3D veido atpažinimas, telefono formatas geresnis nei iPhone 8 Plus (lengviau paimti į ranką nes plonas), dvigubai didesnė rezoliucija, HDR10, daugiau RAM, kelios kameros ir žymiai didesnė baterija.
                iPhone 8 apskritai mano nuomone yra visiškas pravalas, nes beveik nesiskiria nuo iPhone 7. Atseit greitesnis, bet ir iPhone 7 nėra lėtas. O naujovių jokių.
                Jeigu iPhone X būtų taip blogai parduodamas, kaip tokie priekvailiai kaip infiniti64 mano – niekas to notch’o nekopijuotų.

  3. IFeelYou parašė:

    Šiais laikais pirkti telefoną be notcho, tai tas pats kas maitblokį be RGB – tai tiesiog beprotystė. Reikia sekti madas biški.

  4. ZeroFM parašė:

    Debilizmas su šita nesamone , kaip ir plytafonai jau ale standartu tampa …

    • NaujasisKonkurentas parašė:

      Cia visiemt trending debilam pirkite frameless ekrana su uzdengtu vaizdu ai blet dar os freature update (niekam nereikalinga) for stupid cover OFC TAIP PONAI CIA ATEITIS

  5. jagiux parašė:

    Ta noch mada tai atmazas,nes papraščiausiai lygu viršu su plonais rėmeliais pagaminti sunkiau todėl gamintojai bando visus itikint kad čia ale madingas stilinga,nors realiai jiems tiesiog taip patogiau gamint manau

    • IFeelYou parašė:

      Irgi galimas variantas, bet kodėl tai turėtų būti sunkiau pagamint? Koks skirtumas ką užrašyt į konvejerį: lygų viršų ar nelygų? Anksčiau niekas negamino jokių notchų, o dabar jau staiga sunkiau gamint pasidarė?

      • NaujasisKonkurentas parašė:

        Kirptas ekranas yra tam kad ji isimt butu sunkeu nes tipo gereu prisiklijoje. #samokslo teorija.
        Ne o gal tam kad updeytinti ta telefona stai kam tas kirptas ekranas… Tipo kirpto remelio updeyta i kiekviena geyma ir kiekviena apsa tipo kad uzpildit roma… Tipo tipo reikia dar busai vilnius su voice recognition ir gps kad auto lokacija surastu ir tipo siulitu marsrutus pagal telemetrija.. tipo reke cortanos i busai vilno apsa ir pns…
        #TRENDING

      • jagiux parašė:

        Seniau nebuvo berėmių telefonu mados tai visi garsiakalbiai ir kamerų moduliai puikiausiai tilpdavo viršutiniame rėmelyje, o dabar kai stengiamasi kuo daugiau suplonint tuos rėmus tai atsiranda problema kur sukišt visus tuos modulius pirmas xiomis mi mix tai išsprendė su kažkokia garsekalbių technologija bet nemanau kad tai jiems taip pat pigiai atsėjo kaip paprastus garsiakalbius ir kameras į noch sudėti:)

  6. Stipena parašė:

    Norint turėti selfie kamerą bei daugiau vietos ekrane, notch yra privalomas dalykas, o ne kažkoks tai dizaino elementas. Kitokios išeities kaip ir nelieka. Iš esmės bezel less ekraną būtų galima naudoti tik atsisakius selfie kameros, kas yra no go daugumai consumeriu dėl selfių bei atrakinimo veidu funkcijos bei perkėlus garsiakalbį į rėmelį. Nematau tame notch nieko blogo, tai tiesiog kompromisas tarp techninių sprendimų ir vartotojų poreikių.

    • IFeelYou parašė:

      Kas iš to bezeless, jeigu yra notch? Pravestų horizontalią juodą liniją ir viskas. Vis tiek žiūrint youtube ar filmus ties notchu yra uždedamas juodas ekranas kad nesimaišytų. Tas pats žaidžiant žaidimus. Jokios prasmės iš tokio „bezeless“ nelieka. Mano manymu tai totali nesąmonė. Ir dar žiauriai erzinanti.

      • Stipena parašė:

        Man esmė, kad naršydamas, su notch neprarandi pusės centimetro ekrano vien tam kad atvaizduoti baterijos lygi, laikrodį ir t.t. Mane labiau erzina tai kad ant dabartinio telefono prarandu 1.5cm vietos viršuj. Su notch daug mažiau prarandi tai kaip tai gali erzinti nesuprantu. O tiem kam trugdo galima išjungti tą notch.

    • jagiux parašė:

      tame ir esmė,kad mums aiškina kad čia kažkoks madingas dalykas ,nors tai tėra gamintojams patogus kompromisas,jai norėtu viską sukištu po ekranu bet gi tam jau reikia daugiau nei tik rinkodaros

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.