Virtualios realybės įrenginių pardavimai įgauna pagreitį

Panašu, kad virtualios realybės prietaisai vis sparčiau randą kelią į pirkėjų namus. „Canalys“ praneša, kad pirmą kartą istorijoje virtualios realybės įrenginių pardavimai per ketvirtį perkopė 1 mln. vienetų. Tai įvyko trečiame 2017 metų ketvirtyje.

išaugę VR pardavimai, veikiausiai, nulemti sumažėjusių kainų. Manoma, kad šis segmentas dar labiau augs 2018 metais. Tikimasi, kad virtuali realybė bus labiau naudojama versle, moksle ar sveikatos sistemoje. Be to, daug daugiau gamintojų metasi į šią verslo nišą, tad tikėtina dar didesnė konkurencija ir dar geresnės kainos.

Pagal pateiktus duomenis, virtualios realybės įrenginius labiausiai sekasi pardavinėti „Sony“, kompanija turi 49 % rinkos, toliau yra „Oculus“ su 21 %, HTC turi 16 % pyrago dalies, o visi kiti turi 16 %.

1 Komentaras

  1. VR-Matrica parašė:

    Manau HTC 2018 aplenks Oculus. Sony aplenkti gal dar nepavyks, bet metų gale turėtų lipti jiems ant kulnų. Virtuali realybė 2018 pakeis visas sritis nuo žaidimų industrijos iki gydymo ir panašiai. Įdomūs bus metai. Aplankykite mus Kaune ir išbandykite virtualios realybės galimybes. http://vrmatrica.lt https://www.facebook.com/VRMatrica/

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.