Vis dar kuriamo žaidimo S.T.A.L.K.E.R. 2 likimas nėra aiškus

Praėjusieji metai pasibaigė tuo, jog GSC Game Wold įkūrėjas nusprendė uždaryti studiją, dėl ko kuriamo žaidimo S.T.A.L.K.E.R 2 likimas liko neaiškus. Visgi vos tik prasidėjus šiems metams kūrėjų komanda Facebook paskyroje pranešė apie geras žinias.

„Žaidimą kurianti komanda yra laiminga. Kodėl? Po šventinių atostogų mes tęsiame darbus prie S.T.A.L.K.E.R 2 žaidimo.“, – pranešimą parašė žaidimo kūrėjai oficialioje žaidimo Facebook paskyroje. Kad ir kaip bebūtų, GSC Game World likimas vis dar lieka neaiškus ir studija veikiausiai bus uždaryta.

Mes tuo tarpu galime priminti, jog pirmasis S.T.A.L.K.E.R serijos žaidimas pasirodė dar 2007 metais ir sulaukė neblogų įvertinimų. Nepaisant to, vėliau sekę tęsiniai Clear Sky ir Call of Pripyat buvo tikra katastrofa, taigi serijos fanai tikisi visai kitokių potyrių S.T.A.L.K.E.R 2 tęsinyje. THQ taip pat gali perimti žaidimo kūrimą.

1 Komentaras

  1. simple parašė:

    http://pc.ign.com/objects/480/480467.html
    http://uk.gamespot.com/s-t-a-l-k-e-r-clear-sky/
    http://pc.ign.com/objects/143/14340292.html

    CoP iš apžvalgininkų gavo daug maž tokius pat įvertinimus kaip ir SoC. Kiek žemesni įvertinimai teko CS, bet ir tai jie siekė ~7.2 balo kas yra visai neblogai. Nesijauti smarkiai nusikalbėjęs apie katastrofas?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.