Vis daugiau žaidėjų renkasi žaidimų kompiuterį, o ne įprastinį

Kaip parodė įvairūs rinkos tyrimai, vis daugiau žaidėjų nusprendžia žaisti ne su savo asmeniniu kompiuteriu, tačiau nusiperka žaidimų kompiuterį. Taip yra dėl kelių priežasčių, įskaitant asmeninių kompiuterių žaidimų apsaugos problemas ir suderinamumą.

Žaidėjams, pasak įvairių šaltinių, tiesiog bloga nuo perdėtų asmeniniams kompiuteriams skirtų žaidimų apsaugos priemonių, tokių kaip visavertė DRM apsauga, kuri žaidžiant reikalauja pastovaus ir netrūkinėjančio interneto ryšio. Pasak žaidėjų, jų žaidimas kartais tiesiog užstringa.

Kita problema, kuri neduoda ramybės žaidėjams, suderinamumas. Ne tik, kad reikia tam tikros sistemos norint pažaisti vieną ar kitą žaidimą, tačiau ir turint vieną iš geriausių aparatinių įrangų kartais kyla didelių problemų, kaip su Rage žaidimu – žaidėjai pranešė apie tai, jog tiesiog negali pažaisti žaidimo. AMD ir nVidia vos spėja leisti tvarkyklių pataisymus ir net išankstines jų versijas, apie kurias įprastas žaidėjas net nenutuokia ir naudoja senas, finalines tvarkykles bei kankinasi su žaidimu iki tol, kol AMD ar nVidia išleidžia užbaigtas tvarkykles.

Taigi nieko keisto, jog vis daugiau žaidėjų pereina nuo asmeninio kompiuterio ir sėda žaisti prieš savo didelį televizorių bei žaidimų kompiuterį. Tereikia įsidėti žaidimo diską ir pradėti žaisti. Nėra nei DRM apsaugos, nei kokių nors kitokių registracijų ir servisų, kaip Steam ar Origin.

4 Komentarai

  1. sopuku parašė:

    gera nesamone 😀 siuolaikiniai zaidimai grafikos atzvilgiu jau nebeprilygsta asmeniniams ir kaiptik dauguma grysta prie asmeniniu kompiuteriu is konsoliu. taip kad feikas sitas straipsnis 😀

  2. SB parašė:

    sopuku>Kuriam cia kaime apklausa darei?

  3. daimonass parašė:

    Siap negalima teigti kad grysta ar ne, vieni perka kad galetu pazaisti zaidima, kiti kaip tik pereina prie pc nes nori pagaliau padorios grafikos bei valdymo.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.