Visus, belaukiančius „Grand Theft Auto V“ žaidimo, „Rockstar“ pradžiugino naujomis nuotraukomis iš ypač įdomių žaidimo vietovių

Kai kas sakys, jog „Grand Theft Auto V“ jau turėjome turėti savo rankose ir žaisti, nes šių metų pradžioje buvo teigiama, jog žaidimas pasirodys kovo 26 dieną. Žaidimo plėtotojui „Rockstar“ netikėtai išleidimą nukėlus į rugsėjo 17 dieną, kuri jau yra oficiali data, žaidėjams tebeliko nieko kito, kaip tik laukti ir mėgautis lengvomis informacijos dozėmis. Viena iš jų pasirodė šią savaitę.


„Rockstar“ žingsnis šią savaitę yra gana suprantamas, nes kompanija nori sužavėti dar neapsisprendusius. Kai tikri fanai jau galbūt net užsisakė žaidimo pakuotes, kiti galbūt tik svarsto, ar verta bus įsigyti žaidimą šį rudenį. Taigi naujos fotografijos demonstruoja, ką pasiūlys atviro pasaulio žaidimas „Xbox 360” bei „PlayStation 3” žaidimų kompiuteriuose.

Nuotraukose dominuoja žaidimo kraštovaizdis, tačiau viena iš įdomiausių fotografija yra padaryta po vandeniu, kur matome, matyt, panirusią merginą su visa tam reikalinga įranga. Sunku pasakyti, ar po vandeniu galėsime ilgą laiką išbūti ir su trejais valdomais veikėjais.


Nors apie tai „Rockstar“ niekad daug nekalbėjo, tačiau orai taip pat šiek tiek pakeisti ir pagražinti. Orams subjurus, kaip kad galime pamatyti, vanduo prieplaukoje juda gana „tikroviškai“, jau net nekalbant apie žaibą danguje, kuris taip pat atrodo nuostabiai. Bet ir tai nėra viskas. Norite daugiau? Spustelėkite nuorodą „Parengta pagal:“ sekcijoje apačioje.


Parengta pagal:

Rockstar

SlashGear

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.