„Volvo“ savininkė planuoja žengti į telefonų rinką

Neseniai rašėme, kad „Sony“, kurios vienas iš produktų yra išmanieji telefonai, planuoja pradėti gaminti automobilius. Tačiau galimas ir atvirkštinis procesas. Kinijos kompanija „Geely“, kuri po savo sparnu turi tokius automobilių gamintojus kaip „Volvo“, „Polestar“ ar „Lotus“, planuoja žengti į išmaniųjų telefonų rinką.

Kompanijos akiratyje atsidūrė išmaniųjų telefonų gamintoja „Meizu“. „Geely“ rimtai svarsto apie šio gamintojo įsigijimą. „Meizu“ išmaniuosius telefonus gamina jau penkiolika metų ir buvo viena pirmųjų Kinijos kompanijų, įėjusių į Lietuvos rinką. Tiesa, šiuo metu, „Meizu“ išgyvena ne pačius geriausius laikus.

„Geely“ įkūrėjas Li Shufu yra labai spalvinga asmenybė. Užtenka paminėti, kad jis, nusipirko bankrutuojančią motorolerių gamyklą ir joje pagamino 100 pirmųjų automobilių. Jiems neatitikus net ir minimalių kokybės standartų, visi automobiliai buvo pervažiuoti volu. Kad ir kokių radikalių sprendimų jis yra padaręs, tai veikia – „Geely“ tapo viena didžiausių automobilių gamintojų pasaulyje. Tai suteikia vilties, kad ir telefonų rinkoje bus nebijoma eksperimentuoti ir pristatyti unikalių produktų.

2 Komentarai

  1. Raijmiss parašė:

    Leiskit atspėti, telefonai bus tokie pat nuobodūs kaip ir jų automobiliai? 😀

  2. EscO parašė:

    vaizdo įrašas apie šią kompaniją ir verslo vystymo technikas
    https://www.youtube.com/watch?v=NstJ7em1Yvc

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.