Vos tik pasirodžius Battlefield 3, pasirodys ir pataisymų paketas

Kaip jau veikiausiai žinote, naujoji taip visų laukiama pirmojo asmens šaudyklės Battlefield 3 pasirodys jau po trijų dienų, tai yra kitą antradienį, spalio 25 dieną. DICE jaučia, jog yra dar ką taisyti ir šiuo metu išsijuosę dirba prie pirmojo pataisų paketo.

Taip, toks žingsnis gali atrodyti kiek keistas, tačiau kompaktiniuose diskuose įrašyta Battlefield 3 versija jau keliauja į mažmenininkų rankas, o iki starto dar liko šiek tiek laiko. DICE nori, kad žaidėjams nekiltų problemų, taigi tą patį antradienį galėsime atsisiųsti pataisų paketą ir jį įsidiegti.

Galbūt tai Rage žaidimo pamoka, tačiau DICE panašių problemų neturėtų turėti. Ji leido tiek AMD, tiek ir nVidia pritaikyti savo tvarkykles bandomajai žaidimo versijai, kurią nuo praėjusio mėnesio galėjo išbandyti kas tik norėjo, o išleistas pataisų paketas visiškai sutvarkys bet kokias likusias problemas, taigi žaidėjai galės iškart be didesnių problemų mėgautis žaidimu.

3 Komentarai

  1. simple parašė:

    Jeigu neklystu, spalio 25d. – USA, 28d. – europoje. Tą patį matau ir paleidęs žaidimą – http://www.part.lt/img/3508c522d89ea3234e55af26b00ff232367.PNG

  2. SB parašė:

    simple>Teisingai. Visgi, zaidimą žaidėjai galės žaist jau 25 dieną, nesvarbu, kad tik USA.

  3. simple parašė:

    Naujiena buvo rašoma Lietuvos skaitytojams, tai ir datos galėtu būti aktualios mums, o ne jankiams 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.