„Warner Bros“ apie personaliniams kompiuteriams skirto „Batman: Arkham Knight“ problemas žinojo seniai

Pasak neatskleisto šaltinio „Warner Bros“ apie problemas gaubiančias personalinams kompiuteriams skirto „Batman: Arkham Knight“ žaidimą žinojo ne vieną mėnesį, bet nieko nesiėmė ir rinkai pateikė neišbaigtą produktą.

Nežinomas šaltinis teigia, kad „Warner Bros“ apsimeta nieko nežinoję apie „Batman: Arkham Knight“ problemas, nes tos pačios bėdos žaidime kartojosi vos ne metus, bet niekas nesiėmė jokių veiksmų. Teigiama, kad  asmeniniams  kompiuteriams skirta versija turėjo tūkstančius trūkumų, kurie visi buvo pranešti, tarp jų ir nepakankamas kadrų skaičius, visokio tipo tekstūrų klaidos, o Batmobilis visada keldavo bėdų.

Pasak šaltinio, ta pati komanda buvo atsakinga už žaidimo kodo rašymą ir klaidų taisymą. O tai reiškia, kad tuo pat metu abu darbai vykti tiesiog negalėjo. Kadangi, žaidimo kūrimo procesas užtruko, klaidų taisymui tiesiog nebeliko laiko. Negana to, konsolėms skirta versija, mėnesius laiko buvo neveikianti, tai surijo dar daugiau resursų, nes prioritetas buvo sutvarkyti „Batman:Arkham Knight“ versiją skirtą žaidimų kompiuteriams. 

 

 Ištrauka iš nežinomo šaltinio:

„I will say that it’s pretty rich for WB to act like they had no idea the game was in such a horrible state,” said one quality assurance tester who worked on the game for years. „It’s been like this for months and all the problems we see now were the exact same, unchanged, almost a year ago.“

„We reported literally thousands of bugs that were specific to the PC version relating to the frame rate. All sorts of fucked up texture issues. The Batmobile in particular has always fucked things up on PC.“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.