WD džiaugiasi, kad viena gamykla Tailande jau veikia

Western Digital, vienas iš didžiausių kietųjų diskų gamybos gigantų rinkoje pranešė, jog po truputėlį pradeda atgaivinti komponentų gamybą potvynių sukrėstame Tailande. Parėjusios savaitės pabaigoje atnaujintas darbas vienoje iš Western Digital gamyklų.

Dar visai neseniai, maždaug spalio 15 dieną, jau dabar pradėjusioje veikti gamykloje ir jos apylinkėse vandens kiekis siekė netgi virš metro, taigi nieko nuostabaus, jog tokiomis sąlygomis veikti gamykla negalėjo. Visgi atsitraukus potvyniui, joje darbas pradėtas ankščiau, nei planuota.

Net nežvelgiant į gana geras žinias, daugelis kitų Western Digital gamyklų Tailande vis dar yra užlietos vandens. Iš jų kol kas pumpuojamas vanduo, tačiau po to prasidėję valymo ir remonto darbai užtruks, taigi pradėjusi veikti kompanijos gamykla yra tiesiog išimtis iš visų kitų Tailande esančių.

Seagate ir net Intel analitikai prognozuoja, jo artimiausiais mėnesiais kietųjų diskų trūkumas jausis ir toliau. Jis ir toliau įtakos rinką bent jau visą pirmąjį kitų metų ketvirtį, na, o antrajame gamyba turėtų dalinai atsinaujinti. Viskas grįžti į savo vėžias gali nebent trečiajame kitų metų ketvirtyje.

1 Komentaras

  1. Kestas28 parašė:

    moliai, sukoncentravo visas gamyklas bangladešų šalyse ir verkia

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.