„Windows 10 Fall Creators Update“ galima parsisiųsti nuo šiandien

„Microsoft“ jau senokai kalba apie „Windows 10 Fall Creators Update“. Tad štai, nuo šiandien šį atnaujinimą jau galima atsisiųsti ir įdiegti į savo kompiuterį. Ši „Windows 10“ versija dar bus žinoma kaip versija 1709.

Su „Windows 10 Fall Creators Update“ gausime įvairiausių naujovių. Pavyzdžiui, dabar „OneDrive“ leis įvairiuose įrenginiuose peržvelgti jūsų failus debesyje, bet jų visų nereikės parsisiųsti. Į kompiuterį failą parsisiųsite tik kai jums jo reikės. „My People Hub“ funkcija leis kontaktuoti su kitais žmonėmis tiesiai iš užduočių juostos. Dar gausime dvi anti sukčiavimo žaidimuose technologas: „TruePlay“ ir „Game Monitor“.

Tuo pačiu „Microsoft“ pakeitė ir patobulino privatumo nustatymus. Dabar naudotojas turi daugiau galios pasirinkti kokio tipo informaciją leis rinkti. Naudotojai su nauja privatumo politika bus supažindinami įdiegiant „Windows 10 Fall Creators Update“.

„Windows 10 Fall Creators Update“ jau galima parsisiųsti, dažniausiai tokie atnaujinimai vykdomi bangomis. Jei laukti automatinio atnaujinimo nenorite, galite panaudoti rankinį „Windows 10“ atnaujinimo būdą. Įrankį rasite čia.

Norintys ISO failų juos ras žemiau esančiuose nuorodose.

21 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    tai jie tikrai nebeleis naujos operacines o tik leis situos kosmetinus update ?

  2. Daimonass parašė:

    Labai uzskaitau OneDrive update. +++

  3. marumbas parašė:

    O nebus bedu su nulauzimu?

  4. Minde parašė:

    ant kiek gaidys tas windows tai nezinau. Update’as sitas nuluzta. Iskart geriau bandykite rankutemis paleisti. Kalbos sumaisytos, kai kur tarp anglu kalbos atsiranda lietuvisku tekstu. Paskui vietoj mouse parasyta mose. CD romas isvis missing net devide manageryje. Trynimas pertrinimas ten visokiu controleriu neiko neduoda. Microsofto community gal 500 virs postu. Ir visi siulo savo sprendimus.
    SSD dedectina device manageris bet nerodo per my computer. Ir t.t.t..t.t.t.t.t.t.t.

  5. Minde parašė:

    siandien kazkaip praejo update’as. Gal ka microsoftininkai atnaujino

  6. newdiamond parašė:

    isidejau ta update….ieskau tos funkcijos „game monitor“ nu ir aisku nera :D:D:D
    Neidejo kaip suprantu….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.