„Windows 10“ „KB4482887“ atnaujinimas gali sulėtinti grafikos spartą

„Microsoft“ išleido „Windows 10“ „KB4482887“ atnaujinimą, kuris turėjo pagerinti vaizdo kokybę, bet  jau patvirtinta, kad šis atnaujinimas gali pabloginti grafikos ir pelės spartą kai kuriuose žaidimuose, pavyzdžiui, „Destiny 2“.

„Microsoft“ jau dabar dirba ties pataisymu, kuris turi pasirodyti su sekančiais „Windows 10“ operacinės sistemos atnaujinimais. Jei jau taip nutiko, kad į kompiuterį papuolė „KB4482887“ atnaujinimas ir suprastėjo grafikos sparta ar pelės elgesys, tai reikia tiesiog išdiegti šį atnaujinimą. Gali būti ir taip, kad sudiegus atnaujinimą jokių pasikeitimų nepastebėsite.

Tas pats „KB4482887“ atnaujinimas gali kelti problemų ir diegiant MSI ar MSP tipo failus. Visos šios problemos turi būti pataisytos su sekančiu atnaujinimu.

Symptom Workaround
After installing this update, users may receive Error 1309 while installing or uninstalling certain types of MSI and MSP files. Ignore the error.

Microsoft is working on a resolution and will provide an update in an upcoming release.

After installing KB4482887, users may notice graphics and mouse performance degradation with desktop gaming when playing certain games (eg: Destiny 2). Microsoft is working on a resolution and will provide an update in an upcoming release.

As a short-term resolution, users can uninstall KB4482887 to regain performance.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.