„Windows 10“ palaikymas bus iki 2025 metų, ruošiama nauja „Windows“ versija?

Pastaruoju metu sklinda gandai, kad „Microsoft“ ruošia naują „Windows“ versiją, dabar daugelis ją vadina „Windows 11“, bet oficialaus pavadinimo kol kas nežinome. Tokius gandus dar labiau sustiprina nauja pastebėta informacija. „Microsoft“ tinklapyje pranešama, kad „Windows 10“ Pro ir Home versijų oficialus palaikymas baigsis 2025 metų spalio 14 dieną. Tai reiškia, kad po šios datos operacinė sistema nebegaus saugumo atnaujinimų. Norėtume priminti, kad „Microsoft“ išleisdami „Windows 10“ sakė: „paskutinė „Windows“ operacinė sistema“. Panašu, kad kompanijos filosofija pasikeitė.

Dar reikėtų paminėti, kad „Microsoft“ platina vizualizacijas, kuriomis nori kažką pasakyti apie „Windows“. Manoma, kad taip bandoma iš anksto pranešti apie sekančios kartos „Windows“. Vienoje vizualizacijoje galime pamatyti, kad „Windows“ logotipas meta dviejų brūkšnių šešėlius, kuriuos galėtume interpretuoti kaip 11.

7 Komentarai

  1. EscO parašė:

    …Norėtume priminti, kad „Microsoft“ išleisdami „Windows 10“ sakė: „paskutinė „Windows“ operacinė sistema“…
    ir tada po metų išleido Windows 10s (s versija neleidžia rašyti softo į kompą kuris ne iš M$ store). Žinant microsoft tikėčiausi kokio windows 10 series x 😀

  2. newdiamond parašė:

    Jie normaliai iki galo nesugeba sutvarkyti versiju win 10. Nesugeba padaryti vieningo intuitive meniu useriui, nesugeba apsispresti kas yra win 10 tie buildai tai yra tikra tragedija
    O jie matai leis win 11 . Kas vel bus cortana su grazesne ikona ?
    Isleido enterprise ltsc. Ir ltsc iot. Net idiegus normaliai nesuprasi kokia versija idiegi. Po to sugalvoji dar support laikus pakeisti.
    Ten ms kazkas biski buvo u ejes matyt i apple ir sugrizo su tokiom idejom

    • SoTOP parašė:

      MS didžiulė kompanija, o tokioms visada yra labai problematiška pradėti kažką nuo nulio kurti nors taip būtų geriausia. Paskutinį kartą MS rimtai atnaujino savo OS kuriant Vista, nuo tada tiek visokio š į Windows prikišo, kad W10 sutvarkyti yra tikriausiai sunkiau nei nuo nulio sukurti kitos kartos Windows. W11 iš esmės bus tie patys W10 tik su kitokia išvaizda ir toliau šitas ratas suksis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.