„Windows 11“ failų naršyklė gali pradėti rodyti reklamas

Pranešama, kad „Microsoft“ testuoja galimybę „Windows 11“ operacinės sistemos failų naršyklėje pradėti rodyti reklamas. Kol kas nėra aišku, ar šis sprendimas bus patvirtintas, tačiau šiuo metu vyksta pirmieji bandymai.

Šį reiškinį užfiksavo „Windows Insider“ programos naudotojai, galintys išbandyti išankstinio leidimo operacinės sistemos versijas. „Windows Explorer“ aplinkoje buvo pastebėta „Windows Editor“ programinės įrangos reklama.

Kol socialinių tinklų naudotojai juokauja, kad ne taip jau ir sunku bus išmokti naudotis „Linux“, situaciją pakomentavo ir „Microsoft“ atstovas Brandon LeBlanc:

„This was an experimental banner that was not intended to be published externally and was turned off.“

Galima suprasti, kad plačioji visuomenė to pamatyti dar neturėjo, bet kartu buvo nebyliai patvirtinta, kad „Microsoft“ vykdo testus ir svarsto apie tokią galimybę. Kol kas neaišku, ar planuojama reklamuoti tik „Microsoft“ produkciją, ar bus rodomos ir trečiųjų šalių reklamos.

6 Komentarai

  1. Daemon parašė:

    Gimme a break 😀

    Čiūju padarytų chebra nuhakinimus, bet vis tiek…

  2. kwakusa parašė:

    Džiaugiuosi jog perėjau į macOS 😀

  3. Raijmiss parašė:

    Atrodo kai jau nusiristi nelabai turi kur, tai paemi ir parodai kad turi. Darosi kaip norton antivirusinė, tuoj dar minint pradės

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.