Windows 7 dar šiais metais gali tapti populiariausia OS

Prieš pusantrų metų pasirodžiusi programinės įrangos giganto Microsoft operacinė sistema Windows 7 tapo labiausiai perkama operacinė sistema per visą kompanijos istoriją, o analitikai teigia, jog ji dar šiais metai gali tapti populiariausia pasaulyje.

Pranešama, jog praėjusį, kovo mėnesį, Windows 7 pagal rinkos dalį Jungtinėse Amerikos Valstijose pagaliau aplenkė kultinę Windows XP operacinę sistemą. Pastarąją kol kas už Atlanto naudoja 31,5 procentai vartotojų, o Windows 7 jau 31,8 procentai.

Pasauliniu mastu vis dar pirmauja Windows XP operacinė sistema, kuria naudojasi 47,1 procento vartotojų, tuo tarpu Windows 7 lieka antroje vietoje su 31,3 procentais. Nepaisant to, kiekvieną mėnesį XP rinkos dalis sparčiai krenta, o Windows 7 didėja. Šių metų pabaigoje bus įdomu pažiūrėti, ar Windows 7 pagaliau įveiks Windows XP ir pasauliniu mastu.

7 Komentarai

  1. Pasisiauses parašė:

    Šaunu 🙂 Septintukas tikrai puiki OS 🙂

  2. SB parašė:

    As net nezadu keist jos i Windows 8. Paziuret, paziuresiu, kaip atrodo, bet nemanau, jog keisiu.

  3. Pasisiauses parašė:

    kam toks nusistatymas?

  4. SB parašė:

    Pasisiauses>Kad nieko daugiau nereikia, viska turi Windows 7. Stabilus, greiti, viskas veikia. Plius versija pas mane originali, tad kam papildomai moket uz Windows 8, jei Windows 7 visus poreikius patenkina.

  5. ligonis parašė:

    o gal 8 sugebes daryt stebuklus? gal bus greitesni? as w7 i nieka dabar esanti nekeisciau, tuo labiau i xp, bet laukiam sekanciu langu pasiziuret ar padare kazka gero, ar gal vistos pasekeja 😀

  6. daimonass parašė:

    SB, niekad nesakyk niekad.. 🙂 Jai bus greitesni ir patogesni W8, tai manau pakeistum nuomone.

  7. SB parašė:

    daimonass>Priklauso nuo nusistatymo. Kai kas dar sedi su XP, nors tai yra beprotybe. Zinoma, jei bus ypatingai geri ir bus vert isigyt originalia versija, imsim. Bet is esmes laukiu 2012 galo ir 2013 pradzios, kai bus jau daugybe planestu. Kas patiktu, tai 7 coliu Win 8 tabletas su USB jungtimi. Iki 2013 taip pat ir apartine iranga pageres, net neabejoju, tad paziuresim. Kas del PC, Win 7 kol kas tiesiog puikus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.