Windows 7 pardavimai artėja prie 100 milijonų ribos

Didžiausias programinės įrangos platintojas pasaulyje, korporacija Microsoft pranešė, jog parduotų naujosios Windows 7 operacinės sistemos licencijų kiekis jau gerokai viršijo 90 milijonų vienetų skaičių.

Tai leido programinei įrangai tapti labiausiai perkama operacine sistema per visą jų pardavimo istoriją. Windows 7 pardavimo mastai buvo tokie dideli, kad po mažiau nei mėnesio Windows 7 naudotojų ratas pranoko Apple Mac OS vartotojų gretas.

Kita svarbi gairė, kurią žada pasiekti ši operacinė sistema, yra 100 milijonų parduotų licencijų riba. Kol kas sunku pasakyti, kiek gi licencijų bus parduota per visą operacinės sistemos gyvavimo trukmę, tačiau Windows 7 yra viskuo pranešesnis produktas už pirmtaką Windows Vista – tai pripažįsta ir vartotojai.

3 Komentarai

  1. tomaxsas parašė:

    Nors ir čia nevisai nauja OS, o tik didelis Vistos bugfix\’as, tačiau tikrai gera ir stabili OS 🙂 pripažinkim XP atgyveno savo 🙂

  2. nanoWorld parašė:

    Realiai \"nestabilios\" OS is mirosofto pasibaige ties Win98 ir WinMe mirimu. NT platforma daugiau maziau galima naudot. Zinoma sneku apie personalinius kompiuterius, windows server kaip produkta as visada laikiau ir laikau kaip tam tikra poksta.

  3. AP0323 parašė:

    laukiam zmoniu isprusimo it srityje ir gpl naudojimo, o xp tikrai atgyvena

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.