Windows 8: trumpa informacija apie Build 8059 versiją

Microsoft visai nesenai pademonstravo Ribbon UI interfeisu paremtą Windows failų naršyklę Windows Explorer, taip pat išleido reportažą, kurioje demonstruoja naujas Windows 8 galimybes, kurios, žinoma, mus ir domina.

Sustabdę apačioje esantį video įrašą ties 3:16 laiku, galime pamatyti demonstruojamo Windows 8 Build numerį, kuris yra 8059. Žiūrint į Microsoft praeitį, prieš išleisdami programinę įrangą publikai, Microsoft visada palieka skaičių labiau „apvalesnį“, taigi iš minėto skaičiaus galėčiau teigti, kad Windows 8 demonstracinė Beta versija yra visai ne už kalnų. Sklinda daug gandų, kad Windows 8 Beta versijos Build bus būtent 8100.

Mes taip pat galime priminti, jog programinės įrangos gigantas Microsoft pademonstravo kol kas nežinomą Windows 8 operacinės sistemos versiją per Build Developers Conference renginį, kuris įvyko šių metų rugsėjo 13 dieną. Taipogi spėjama, jog finalinė Windows 8 versija pasirodys besibaigiant 2012 metams.

4 Komentarai

  1. Stipena parašė:

    SB tu turbut juokauji? Jau savaite laiko naudojames 8102 buildu ir tai dar nera beta, o pre-beta. http://imageshack.us/photo/my-images/16/8102build.jpg/

  2. daniukas21 parašė:

    aha,jau is torentu galima atsisiusti 🙂

  3. SB parašė:

    Stipena>Ne as sita rasiau, tai persiprasau.

  4. registracijoz parašė:

    sakes, kokio dar torento, juk pats microsoftas savo oficialiam puslapi patalpines siuos windowsus, na bet jums per treciuju ranku virusuotus failus knaisiotis nedrausiu..

    apie win 8.
    isirasiau, supykau ir istryniau.
    si os skirta laptopams su touchscreenu. ji netinkama kompams be touch arba kompams be klaviaturos su pele.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.