Windows Phone 7 telefonai bus pristatyti spalio 11 dieną

Mobiliųjų telefonų rinka šiuo metu yra užpildyta naujų operacinių sistemų versijų bumo iš Google, Apple ir RIM, tačiau programinės įrangos gigantas Microsoft jau kuris laikas ruošia savo naująją mobiliąją operacinę sistemą Windows Phone 7.

Kaip praneša technikos blogas Endgadget, kuris giriasi esąs pakviestas į specialų renginį, Microsoft iš dalies oficialiai pranešė, kad Windows Phone 7 operacinė sistema bei jai pritaikyti išmanieji telefonai bus pristatyti jau kitą pirmadienį, spalio 11 dieną.

Pristatymas įvyks tiek JAV rinkai Niujorke, tiek ir Europai Didžiojoje Britanijoje, Londone. Tiesa, JAV rinkai skirtus telefonus siūlys kompanijos partnerės AT&T bei T-Mobile, kurios renginio metu ir pristatys įrenginius. Tiesiog laukiame pristatymo ir galimybės išvysti Samsung, LG ar HTC pasiūlymus.

6 Komentarai

  1. lightray parašė:

    man windows 7 atrodo sauniai 😉

  2. SB parašė:

    lightray>Kažkas tai vadina Microsoft fiasko. Pažiūrėsime.

  3. Recon24 parašė:

    O zinot kokia butu mano svajone? Kad telefonus pardavinetu kaip kompiuterius, taprasme tik hardware, o jau softw koki nori toki rasaisi, nori android, nori windows 7, symbian ir t.t. Butu saunu… Ahhh, bet taip nebus :/

  4. Pasisiauses parašė:

    Aha… nusiperki telefoną ir vietoj to, kad iškart naudotis, turi ieškot softo, draiverių… 😀

  5. donaciuxx parašė:

    aisku labai gerai butu kad tel tik hardware, o OS pats renkiesi, jautisi maziau suvarzytas…:)

  6. lightray parašė:

    recon24 sauni ideja 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.