„Witcher 3“ sekančios kartos atnaujinimo išleidimas vėl atidedamas

Atnaujinta „Witcher 3“ versija, kuri skirta sekančios kartos konsolėms ir galingesniems kompiuteriams, turėjo pasirodyti antrame 2022 metų ketvirtyje, bet to tikrai nebus. „CD Projekt Red“ patvirtino, kad „The Witcher 3“ naujos kartos versija buvo atidėta neribotam laikui. „Witcher 3“ naujos kartos versija turėjo gauti naujesnių ir geresnių grafinių efektų (pvz., Ray Tracing), didesnės raiškos tekstūras ir kitus patobulinimus.

„CD Projekt Red“ patvirtino, kad jie perkėlė žaidimo kūrimą atgal į savo studiją. Iki šiol darbą su naujos kartos „The Witcher 3“ versija atliko „Sabre Interactive“, kuri kartu su „CD Projekt Red“ sukūrė „The Witcher 3“ „Switch“ versiją ir žaidimo „PlayStation 4 Pro“ bei „Xbox One X“ versijas. Šio sprendimo priežastis neaiški.

We have decided to have our in-house development team conduct the remaining work on the next-gen version of The Witcher 3: Wild Hunt. We are currently evaluating the scope of work to be done and thus have to postpone Q2 release until further notice.

We’ll update you as soon as we can. Thank you for your understanding.

Kiek seniau „CD Projekt Red“ patvirtino, kad „The Witcher 3“ naujos kartos atnaujinimus nemokamai galės gauti visi esami „The Witcher 3“ savininkai asmeniniame kompiuteryje, „Xbox One“ ir „PlayStation 4“ konsolėse.

Šiuo metu šio vėlavimo priežastys lieka neaiškios. Žinome tik tai, kad „CD Projekt Red“ atsisakė „Saber Interactive“ paslaugų ir patys dirba prie atnaujinimo. Atsižvelgiant į tai, kad „CD Projekt Red“ neatskleidė „The Witcher 3“ naujos kartos atnaujinimo išleidimo termino, tikėtina, kad jis yra atidėtas iki 2023 m.

11 Komentarai

  1. Nukainotas parašė:

    Galėtų sukurti žaidimą karo Ukrainoje tema, būtų daug džiaugsmo naikinant orkas ir jų techniką.

  2. Digixo parašė:

    Kai pagalvoju, tai kaip smagu anksciau buvo zaist CoD, o dabar kai vyksta sis karas ir matau kokie svolociai yra ruskiai, tai vemti vercia atsiminus, kad teko prazaisti misijas ir uz sovietus… Tai ne – nereikia zaidimo tokia tematika.

  3. Diaxminde parašė:

    Vienoj pusėj keliolika diktatorių ar tokių kaip Trumpas, kitoj – centrinis bankas ir jų iš esmės valdomos mega korporacijos (pvz. Blackrock, Vanguard) su lengvai nuperkama demokratijos širma.
    Žiūrint geopolitiškai karas buvo neišvengiamas. Aišku, nepateisina rusų invazijos apart galimų Deepstate įsteigtų biolaboratorijų Ukrainoj. Tiesiog šiais laikas nebėra fronto linijų ir būtų juoda/balta.

  4. procc parašė:

    Įtariu nieko geresnio jie ten nesukurs, negu dabar įvairūs „modai“ gali pasiūlyti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.