„Witcher“ serialas startuos metų pabaigoje

„Netflix“ pranešimo investuotojams metu atskleidė, kad „Witcher“ serialas bus pradėtas transliuoti paskutiniame 2019 metų ketvirtyje. Tikslesnės datos kol kas nepateikiama. „Witcher“ serialo laukia didelė masė žaidėjų, kurie buvo sužavėti „Witcher“ serijos žaidimų dėl to visų lūkesčiai yra labai dideli.

„Witcher“ serialas bus paremtas knygomis, o ne žaidimais, kuriuose buvo tęsiamas knygų siužetas. Tad viskas bus tikrai kiek kitaip nei įsivaizduoja žaidėjai. Pirmajame sezone iš viso bus 8 serijos. Pirmas keturias režisavo Alik Sakharov, kuris tą patį darbą dirbo ir „House of Cards“ seriale. Likusias keturias serijas režisuoja Garcia Lopez ir Charlotte Brandstrom. Pagrindinį Raganiaus vaidmenį seriale atlieka Henry Cavill, kuris neseniai vaidino „Superman‘ą“ filme „Justice League“.

4 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Garry of Nivea. Idomu, koki veikeja parinks kitos rases, del tolerancijos ir multikulturiskumo etc 😉

  2. newdiamond parašė:

    medziaga tikrai gera, geram filmui..o kaip bus pamatysime

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Jei ne žaidimas knygos manęs nebūtų sužavėjusios. Neblogos, bet veiksmo trūko man, nors aš vertinu ir lėto veiksmo knygas, filmus ar serialus, tiesiog kažko trūko. Tai dar pažiūrėsim kas ten per serialas gausis.

      Pvz Metro 2033 knyga buvo super, antra jau prastesnė, gaila, bet dar naujausios neskaičiau ir žaidimų nežaidžiau.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.