„The Witcher“ serijos pardavimai perkopė 4 milijonų ribą

"The Witcher" žaidimų serijos kūrėjas, "CD Project Red", paskelbė, jog serijos pardavimai viršyjo 4 milijonų ribą, įskaičiuojant ir originalų "The Witcher" ir jo tęsinį "The Witcher 2: Assassins of Kings".

Kuomet primoji dalis buvo sukurta tik PC ir Macintosh platformoms, antrąja dalimi jau galėjo džiaugtis ne tik PC, bet ir Xbox 360 bei Playstation 3 savininkai. Kūrėjai nenori apvilti ir Macintosh savininkų, todėl įnirtingai dirba ties žaidimo versija, skirta pastariesiems kompiuteriams.

"Aš vis dar esu priblokštas tokia "The Witcher" serijos sėkme", – kalbėjo Adam Badowski, "CD Project Red" studijos vadovas. "Šios dvi dalys yra puikūs ir energingi RPG žanro žaidimai, kurie neabejotinai privalo atsidurti pas užkietėjusį žaidėją. Jei Jūs dar nebandėte "The Witcher", privalote pasižvalgyti į mažmeninę arba skaitmeninę kopiją – juk vasara nuolaidų metas", – optimizmu tryško Adam Badowski.

1 Komentaras

  1. daimonass parašė:

    Ismeginkit visi kas nera megines, zaidimas tiek istorija tiek galimybiu ivairove yra neapsakomas. O jai dar ir knygas perskaitytumete, kurios ipac priklausto skaitytoja su savo istorija ir nesdartinemis temomis… MMm;)

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.