X299 platformos apžvalgos bus skelbiamos birželio 16 dieną

Visai neseniai sužinojome, kad gegužės 30 dieną, „Computex“ parodos metu „Intel“ apie X299 platformą papasakos daugiau. Dabar žinome, kad parodoje bus atskleistos naujų procesorių kainos ir specifikacijos. O pagrindinių plokščių gamintojai irgi parodys ką yra paruošę.

Priminsime, kad „Computex“ parodoje X299 platforma dar nebus išleidžiama. Pranešama, kad šios platformos procesorių ir pagrindinių plokščių apžvalgų sulauksime birželio 16 d., kai pasibaigs draudimas apie šią platformą skleisti informaciją. Kaip žinome iš anksčiau, X299 platformos pagrindinės plokštės ir procesoriai parduotuvėse atsiras tik birželio 26 dieną.

Taip išeina, kad jau prieš realų X299 platformos išleidimą pamatysime ko verti nauji aukščiausios spartos „Intel“ procesoriai. Pažiūrėjus į vieną iš „Intel“ skaidrių galime suprasti, kad mūsų laukia net 12 branduolių turintis monstras.

3 Komentarai

  1. kernel_panikuoja parašė:

    Intel’is tai vistiek nemirtinga kontora: kai AMD su Ryzen i mainstream’a atnese 6 branduolius, jie su Kaby Lake X i high end’a nustums 4 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.