„Xbox 720″ ir „PlayStation 4″ gali nustebinti savo mažomis kainomis

„Colin Sebastian of Baird Equity Researc" mano, kad naujos kartos konsolės, t.y. „Microsoft Xbox 720" ir „Sony PlayStation 4", gali debiutuoti jau šių metų pabaigoje ir pasižymėti neįprastai maža kaina, lyginant su savo pirmtakų startinėmis sumomis.

Praėjusią savaitę CES parodoje apsilankęs Sebastianas praleido daug laiko su nemažu skaičiumi žaidimų industrijos kūrėjų, kurie patvirtino, kad naujosios konsolės turės „high-end" PC komponentus, išvystytas valdymo garsu ir judesiais technologijas bei plačias multimedia galimybes.

Sebastianas tiki, kad  labai artima PC architektūra leis kur kas greičiau prisitaikyti žaidimų kūrėjams, lyginant su visiškai nauja nepažįstama architektūra, o tuo pačiu ir startuoti su kur kas mažesnėmis produktų kainomis. Manoma, kad naująsias konsoles bus galima įsigyti vos už 350 – 400 JAV dolerių.

2005 metais startavęs „Xbox 360" turėjo 399 JAV dolerių etiketę, o po metų pasirodę „PlayStation 3" modeliai pasižymėjo 499 ir 599 JAV dolerių įkainiais.

6 Komentarai

  1. Santechnikas parašė:

    Manau kad net neverta rasyt tokiu straipsiu ka ten mano kazkokie tai gandonesiai.Tokie panasus gandonesiai irgi mane ir teige kad microsoft surface kapeikas kainuos 🙂

  2. BC00 parašė:

    "Gandonešio" pamąstymas logiškas, bet jei Sony su Microsoft norės ryškiai pasipelnyt, tai padarys tokias kainas, kokios joms patiks.

  3. Jordan parašė:

    Santechnikas, vos vargsas is po gandovezio furos isslindo, jei smegenu nera ir esi is baisiogalos tikrai niekas nebepades 😀

  4. newdiamond parašė:

    as gyvenau baisogaloj…tai ka dabar ? bus pigios konsoles ? 😀

  5. Jordan parašė:

    Turetu… Moraline zala bandys atlygint LTU vyriausybe gal uz toki kaimelio pavadinima 🙂

  6. Spygliuotas parašė:

    Baisogala kaip Baisogala, bet ką daryti tokiam kaip Jordan iš kalabybiškio?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.