XFX Black Edition HD 5970 modeliai nieko įspūdingo nedemonstruos

XFX vakar, kaip ir daugelis kitų AMD partnerių, pristatė pirmuosius Radeon HD 5970 produktus. Šį kartą kompanija, kuri puikiai žinoma dėl savo gamykliškai spartintų gaminių, į rinką žengs su dvejais naujais modeliais turinčiais Black Edition vardus, tačiau jų dažniai bus tokie pat, kaip ir įprastinių HD 5970 vaizdo plokščių.

Abi vaizdo plokštės, žinoma, palaikys DirectX 11 API bei CrossFireX technologijas. Turi šie posistemiai ir šios šeimos produktams būdingus 3200 „stream“ procesorius, 4GHz dažniu veikiančią 2GB GDDR5 tipo darbinę atmintį ir 725MHz dažniu besidarbuojantį branduolį.

Tiesa, XFX savo pirkėjams pateikė šiokį tokį siurprizą – Black Edition vaizdo plokštės atkeliauja su mažu priedu. Kartu pateikiamas OverVolt įrankis leidžia pasinaudoti bemaž visomis galimomis spartinio opcijomis tiems, kurie nori iš vaizdo plokštės įspausti viską, kas tik įmanoma.

Abi XFX Radeon HD 5970 vaizdo plokštės turėtų pasirodyti svaitės bėgyje. Kaina neskelbiama, bet tikėtina, kad ji už Atlanto sieks 599 JAV dolerius.

10 Komentarai

  1. Metanabol parašė:

    reklamų apie ATI, kas antra naujiena… 🙂 Gal pastabdom ar bent į vieną kategoriją sumetam ir gerą didelį straipsnį padarom, o ne po 1 iš visų saitų surenkam ir paspaminam… Jei taip mylit ati tai nereiškia, kad kiti iki tiek daėję..

  2. cepukas parašė:

    pritariu nusibodo,kada ka dades gamintojai naujo,ar paspartins tada idomu bus 🙂

  3. suck4it parašė:

    Nu kodel man tai visai idomu, o cia labai logiska, kad ati daugiau nei nvidia, nes nvidia tyli pasislepe su savo fermi.. ;D

  4. Creative64x2 parašė:

    Tai kokio velnio jie pavadinti BE?
    Gal dėl itin mažo pasiekiamumo

  5. it_is_me parašė:

    Creative64x2
    uzsienio forumuose kalbama, remiantis neoficialiu vieno darbuotojo pasisakymu, kad XFX i Black Edition deda tik atrinktus R800 chipus (higher-binned)

  6. pushaz parašė:

    ciulpiantysis uz tai (suck4it) – nu kaip diena,taip vis durnesnis nusisnekejimas 🙂 I Kazla pretenduoji? 😀
    Idomu,kada is savo atomines sleptuves islys amd su savo cpu pagaliau 😉

    it_is_me – visoms 5970 tas pats,ne tik XFX.Nors gi kaip ir nera pasirinkimo – nera prekyboj 5870 su vienu chipu,ka jau kalbet apie 2 vienoj vga 😀 Ima visus is eiles,tik duok,reklama ir tiek

  7. suck4it parašė:

    Kvailas ir labai naivus nvidia fanbojus-padlaizys(pushaz), prie ko cia dabar amd cpu tu man paaiskink? Pasakiau, kaip yra nvidia nieko naujo nepranesa, tai nieks ir neskelbia naujienu, o ati nestovi vietoi ir skelbia. Eilini karta pradejai putotis is lempos.. Idomu kas butu jei nufilmuociau, kai deginu nvidia logotipa.. Turbut nusizudytum.. 😀

  8. forxis parašė:

    blet nebesvaikit del tu naujienu bus laikas kai ir nvidia isleis savo kortas poto jos naujienos eis kasdiena…

  9. suck4it parašė:

    Nieks ir nesako, kad nebus paprasciausiai snekam apie dabartine padeti.

  10. forxis parašė:

    tai nieks nekaltas , kad nvidia savo kortu neleidzia dabar ;] ziniasklaidai idomu tai kas nauja , tai cia normalu..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.