„Xiaomi“ atskleidė „Mi CC9 Pro“ telefoną su 5 kameromis

Kamerų kiekis telefonuose vis auga, o kur yra riba dabar niekas pasakyti negali. „Xiaomi Mi CC9 Pro“ nugarėlėje turės net penkis jutiklius. Pagrindinis jutiklis yra 108 MP iš „Samsung“. Toks kiekis kamerų tikrai privilios dalį pirkėjų, bet 5 kameros labiau skamba kaip reklaminis triukas, o ne realiai reikalinga savybė telefonui. Asmenukėms bus skirtas 32 MP F/2.0 jutiklis priekyje.

„Xiaomi Mi CC9 Pro“ sisteminiu lustu tapo „Snapdragon 730G“. Jame iš viso yra 8 branduoliai. Ekranas bus AMOLED tipo, 6,47 colių įstrižainės su Full HD+ rezoliucija. Ekrano formatas yra 19,5:9. Telefonas turės įspūdingą 5260 mAh bateriją, kurią bus galima įkrauti 30 W galia. Pilnai baterija bus įkraunama per 65 minutes.

Telefoną ketinama išleisti jau lapkričio 11 dieną. „Xiaomi Mi CC9 Pro“ bus siūlomas dviejų talpų: 6/128 GB ir 8/256 GB. Šie telefonai atitinkamai kainuos 360 € ir 400 €. Taip pat bus siūloma ir „Premium“ telefono versija su 8P lęšiu. Toks telefonas turės 8/256 GB talpą ir kainuos 450 €.

2 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    riba yra.
    tik dabar taisykles tokios.
    pasiula sugalvoja…
    vartotojai ima kas paduota.
    klausimu nelieka…

  2. DziugoSuris parašė:

    nusipirkau del siektiek geresnes baterijos pries keleta dienu xiaomi mi 9T-isimeciau gcama. call it a day. turiu google pixel 2XL tai pasakyt galiu tiek kad fotkina labai panasiai, kai kuriose nuotraukose netgi taip pat ar siektiek geriau. kas patiko tai, jog galima naudoti ultra wide lens ir night sight’a tup paciu metu 🙂 asmeniskai pasakius del visu tu ads ant miui tai yra konkretus vezys ;/ taip noris paimt ir isirasyt custom roma nurootinus. tie 48mpx yra tera 4pixeliai i viena kadra sutallpinti nuotraukoje o kokybe kardinaliai prastesne. tai su 108mpx talpins kazkur 8pixelius i viena kadra o kokybe negeres. aciu dievui yra portable gcam non rootable failai internete tai telefonas nera visiskas grybas. bet kaip sakoma apie xiaomi-you get what you pay for. geriausia tame jog huawei ir samsung budgetinukams toli saukia iki xiaomi fotografavime 🙂 tai yra is ko rinktis taupanciam semi-entuziastui. atvirai pasakius jauciu pasislykstejima matydamas kaip visokie durneliai nieko nesuprantantiems iskisineja niekam tikusius ismaniuosius.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.