„Xiaomi“ atskleidžia „Poco M4 Pro 5G“

„Poco M3 Pro 5G“ buvo pristatytas prieš pusę metų, o jo pakaitalas jau pasiruošęs žengti į sceną. Tai nėra visiškai naujas telefonas, bet esamo telefono evoliucija su teigiamais pakeitimais.

„Poco M4 Pro 5G“ ekranas yra šiek tiek didesnis, dabar jo įstrižainė yra 6,6 colio (padidinta nuo 6,5 colio), išlaikant 1080p+ skiriamąją gebą (20:9) ir 90 Hz atnaujinimo dažnį. Lietimo fiksavimo dažnis buvo pagerintas iki 240 Hz (nuo 180 Hz). Ekranas tapo šiek tiek ryškesnis – įprastas 450 nitų ryškumas (nuo 400 nitų), o ekrano apsauga lieka „Gorilla Glass 3“.

Galinėje dalyje viso pločio kameros skydelis. Pagrindinė kamera pagerinta į 50 MP jutiklį (nuo 48 MP 1/2,0“), dar yra 8 MP itin plati kamera su 119º apžvalgos kampu, kuri suteiks papildomo lankstumo fotografuojant su M4 Pro. Taip pat asmenukės kameros raiška buvo padvigubinta iki 16 MP.

Tačiau tai nėra telefonai skirti fotografavimui, tai yra nebrangūs 5G telefonai su dideliu akumuliatoriumi. 5G ryšį užtikrina „Dimensity 810“ („Mediatek“) mikroschemų rinkinys pagamintas naudojant 6 nm litografiją, o M3 Pro varo „Dimensity 700“ (7 nm) versija.

Telefone yra 5000 mAh baterija, tokia pati kaip ir ankstesnės kartos modelyje. Atnaujinimas čia yra įkrovimo greitis – su pridedamu 33 W adapteriu (prieš tai buvo 18 W) 0–100 % įkrovimą galima pasiekti per 59 minutes. Greito 10 minučių baterijos papildymo pakanka, kad galėtumėte žiūrėti beveik 2 su puse valandos vaizdo įrašo.

Šiame modelyje taip pat yra stereofoniniai garsiakalbiai, kurių kai kurie pasigedo M3 versijoje. Nesijaudinkite, 3,5 mm ausinių lizdas vis dar yra, kaip ir microSD išplėtimo lizdas. Galimas NFC (priklauso nuo regiono), o pirštų atspaudų skaitytuvas yra įmontuotas į maitinimo mygtuką, esantį šone.

„Poco M4 Pro 5G“ bus pasiekiamas visame pasaulyje nuo 11.11. Bazinė versija kainuos nuo 230 eurų (4 GB + 64 GB), pagerinto 6/128 GB modelio kaina – 250 eurų. Telefoną bus galima rinktis iš trijų spalvų: Power Black, Cool Blue ir prekės ženklo Poco Yellow. Ir jei iki šiol nesusipratote, taip, tai yra „Redmi Note 11“ su „Poco“ prekės ženklu („M3 Pro 5G“ buvo identiškas „Redmi 10 5G“).

1 Komentaras

  1. EgidijusL parašė:

    Pompuoja vis tuos naujus modelius kas pusmetį, o tada pamiršta support’ą prieš tai išleistam modeliui. Didžiausia klaida iš jų pusės… Telefonas turi restart’us, kaip jie skelbia dėl programinės įrangos klaidos (tą pripažinti jiems reikia 2-3mėn), o greito update neduoda, laukia kada išleis Miui didelį naujinimą… Čia pas Tėva Redmi taip. Aš pats pirkausi kaip ir jų brendo submodelį Lite modelį, tai irgi update tik saugumo kas 2-3mėn., didesni update tik kai iš Miui šokinėja kas 0.5 versiją.
    Sesuo pirko Nokia (ten google One programa – plikas android, kaip Pixel gauna), tai tie kinai gan greit ir Android versijas sunaujina, kas mėnesį update saugumo duoda. Mažai modelių turi, tai ir supportas geresnis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.