„Xiaomi Mi Band 2“ – vos už 18 eurų!

Apžvalgininkai „Xioami Mi Band 2“, kainuojančią 35 GBP, apibūdino kaip itin stiprų kainos/kokybės santykį turinčią išmaniąją apyrankę. Šis santykis turėtų pagerėti bent du kartus, kai šiuo metu ją galima įsigyti vos už 18 eurų.

Priminsime, kad Kinijos giganto „Xiaomi“ sukurta apyrankė yra atspari ne tik vandeniui, bet ir mechaniniams įbrėžimams. Turimas 0,42″ OLED ekranėlis rodo tokią informacją, kaip realų laiką, žingsnius, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą ir likusią baterijos ištvermę. Mi Band 2 taip pat geba fiksuoti pulsą, miego režimus bei pranešti apie praleistus skambučius ar tekstines žinutes. Apyrankėje integruotas vibraciją sukeliantis modulis, kuris, kuomet reikalinga tyla, turi pranašumą prieš tradicinį garsinį įspėjimą. Prie papildomų funkcijų galima pridėti galimybę atrakinti savo telefoną, jeigu greta jo aptinkama apyrankė. Tiesa, pirštų atspaudų apsaugos apėjimas neįmanomas.

Pilnam funkcionalumui apyrankei būtina „Mi Fit“ programėlė, kuri suderinama tiek su „Android“, tiek su iOS operacinėmis sistemomis. Integruota 70 mAh baterija, gamintojo teigimu, gali išlaikyti iki 20 dienų, ką beveik patvirtino ir apžvalgininkai.

5 Komentarai

  1. Evaldino parašė:

    Gal kas turi/bandet? Labiausiai domina softas (IOSui), nes bandziau 3 skirtingas chinacheap apyrankes, tai programele tragiska. Nesitikiu fitbit lygio, nu bet kazka labiau i ta puse, nei priesinga..

  2. Mindaugas Klumbis parašė:

    Žmona kaip tik nusipirko šiandien. Prieš tai tą patį draugei parekomendavo, tai sakė labai patenkinta ir labai gerai batarkė laiko. Gal ateity bus trumpas review.

  3. samanius1124 parašė:

    siuksliu neisnesa?

  4. enerasu parašė:

    Zinot kas yra juokingiausia ? O gi tai kad cia nera jokios nuolaidos, jis visalaik tiek ir kainavo, o ta 35 GBP kaina yra is oro sugalvota. Is kur zinau, nes anksciau teko pirkti kitur be nuolaidos uz „19.xx“ tai ta minimalu skirtuma laikyti galima kaip valiutu kursu svyravima. Gearbest apskritai megsta tokias nuolaidas be nuolaidu, tai pries rasant straipsny verciau pasidomekit, nebent cia apmoketa reklama…

  5. BC00 parašė:

    ~35 GBP kaina minima pirmosiose apžvalgose. Dar vakar su kuponais buvo už 12 eurų, bet kuponai akimirksiu išgaravo. Deja, bet sekti kainų fiziškai nėra galimybių, o, kad kinuose nuolaidos užgimsta iš niekur ir taip seniai žinoma. Anyway, pirkdamas už 18 kaip ir nepermoki.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.